Voor bedrijven die één partner en aanspreekpunt zoeken heeft Zijm een eigen lease afdeling in het leven geroepen. One-stop-shopping is het uitgangspunt. Daarnaast ontstaat er natuurlijk een scherp concurrerend tarief omdat we de auto’s zelf leveren en zelf onderhouden. Natuurlijk kunt u bij Zijm lease ook een ander merk dan Volkswagen, SEAT of Audi leasen. Leasen kan in verschillende vormen.

NIEUW!: Private lease.

Speciaal voor particulieren hebben we nu ook private lease bij Zenna. Het werkt in de basis hetzelfde als operational lease voor zakelijke klanten maar dan is het voor particulieren. Geen bijtelling maar wel een vast laag maandbedrag waarin alle componenten zijn opgenomen. Het enige dat u naast dit vaste maandbedrag nog betaalt is de brandstof. Lees snel meer over private lease op deze pagina >>

Lees meer >>

Operationele lease.

Deze vorm biedt u het meeste gemak en de minste zorg. Alle zaken met betrekking tot de auto zoals aanschaf, verzekering, onderhoud en reparatie zijn gedekt, tot aan Europese hulpdienst in geval van een calamiteit aan toe als u dat wilt. De uitgelezen mogelijkheid om uw mobiliteitskosten te beheersen. Bij ons is operational lease in de meeste gevallen direct full-operational lease waarbij we alle componenten leveren, dus ook vervangend vervoer, schadeherstel etc. In uw contract staan de precieze afspraken en bij veel leasemaatschappijen worden bepaalde componenten (zoals bijvoorbeeld vervangend vervoer) geschrapt zodat u een lagere maandprijs betaalt. Wij vertellen u altijd vooraf welke componenten wij meenemen, zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent.

Financial lease.

Bij deze vorm van leasing bent u economisch eigenaar van de auto. Voor u het voordeel dat u geen investering hoeft te doen, u profiteert van de investeringsaftrek en de fiscale aftrekbaarheid van de betaalde rente, daarnaast blijft uw bankkrediet onaangetast. Financial lease gaat dus alleen over de aanschafwaarde van auto. Onderhoud, reparatie, vervangend vervoer en andere componenten zijn niet meegenomen en betaalt u dus zelf per incident. Financial lease is goed te vergelijken met een financiering voor particulieren.

Shortlease.

Direct beschikken over een lease-auto in afwachting van levering van de bestelde auto of omdat u slechts een paar maanden over een lease-auto wilt beschikken. Shortlease biedt u alle voordelen van leasing tegen geringe meerkosten. Shortlease betekent dat u voor slechts enkele maanden een auto huurt. Wij rekenen dan niet de standaard dagtarieven maar belasten u tegen een veel gunstiger maandtarief. Ideaal als u niet weet wat de toekomst gaat brengen.

 

Contact

Maurice Huizenga

Verkoopadviseur Audi

maurice.huizenga@zenna.nl

026-38 40 326

Contact en route

Bekijk ons aanbod

Service

Zenna

Florijnweg 35
6883 JN Velp

info@zenna.nl
026 - 38 40 320