Audi Private Lease: Vanaf nu kan iedereen onbezorgd in een nieuwe Audi rijden voor een vast bedrag per maand. Tot en met 31 december 2017 heeft Audi extra scherpe abonnementsprijzen. Zo rijdt u al een Audi A1 voor €295,-* per maand. Liever een wat grotere Audi? Een A4 limousine rijdt u al voor €479,-* per maand.

OfferteVraag hier vrijblijvend uw Audi Private Lease offerte aan.

Wellicht rijdt u zelf al een leaseauto en heeft u privé een auto gekocht. Steeds krijgt u dan te maken met afwegingen als het gaat om onderhoud of wellicht aanschaf van een nieuwe. Hoge kosten, soms onvoorspelbare reparaties of onderhoud dat net op het verkeerde moment komt. Dat hoeft nu niet meer als u kiest voor Audi Private Lease. Dat is privé leasing voor één vast bedrag per maand waarbij u alleen zelf nog hoeft te tanken. Wilt u uw huidige auto inruilen? Dat is mogelijk. U krijgt dat de waarde daarvan overgemaakt naar uw privé rekening.

Een vast maandtarief

De genoemde vanaf prijzen zijn op basis van 10.000km per jaar, een looptijd van 48 maanden, geen extra opties en een eigen risico van €500,-. Wellicht dat u meer kilometers rijdt of graag een kortere looptijd wilt aanhouden. Dan maken wij graag een vrijblijvend voorstel voor u op maat. Deze Audi Private Lease actietarieven zijn geldig tot en met 31 december 2017.

Vraag hier vrijblijvend uw Audi Private Lease offerte aan. Offerte

 

 

Contact

Maurice Huizenga

Verkoopadviseur Audi

maurice.huizenga@zenna.nl

026-38 40 326

Contact en route

Bekijk ons aanbod

Service

Zenna

Florijnweg 35
6883 JN Velp

info@zenna.nl
026 - 38 40 320