audi ringen

Met een gerust hart op weg.

Gaat u deze zomer met de auto op vakantie? Of bent u al een tijd niet bij uw Audi-dealer geweest voor een controle? Wij bieden u als Audi-rijder een vakantiecheck aan voor slechts € 19,-. Uw Audi wordt dan op 17 punten gecontroleerd, zodat uw Audi weer helemaal klaar is voor de vakantie. En mocht er iets vervangen moeten worden, dan heeft u direct inzicht wat er moet gebeuren om weer met een gerust hart op weg te gaan.

http://zijm.nl/audi-werkplaatsafspraak-maken/

 

divider - kleiner

 

Wielen service

We wisselen uw winterbanden voor zomerbanden, ook op uw huidige velg. Handig: uw winterbanden kunnen achterblijven in het zogeheten bandenhotel. En wanneer de zomer voorbij is, haalt u ze gewoon weer op. Dat is wat wij Audi Wielen Service noemen.

bandenwissel

 

divider - kleiner

 

De hele zomer het hoofd koel

Zeker zijn dat uw airco nog frisse lucht blaast en dat het systeem uw auto op de juiste temperatuur houdt? Doe dan nu de Audi aircocheck voor slechts € 19,-. Uw complete aircosysteem gecontroleerd, onderhouden en een volledige geurbehandeling. Heeft u eerst de Aircocheck laten doen en blijkt dat Airco-onderhoud nodig is? Dan krijgt u de Aircocheck gratis. Nu tijdelijk slechts € 99,-

http://zijm.nl/audi-werkplaatsafspraak-maken/

 

divider - kleiner

 

Accessoires

In de Zenna webshop hebben wij een compleet assortiment aan accessoires. Fris de zomer in? Wat dacht u van een tas met verzorgingsproducten? Alles wat u nodig heeft voor de totale verzorging van uw Audi. Of een set van 4 originele Audi bandenhoezen? Mocht u geen gebruik maken van onze opslag mogelijkheid, dan neemt u uw winter wielenset gemakkelijk en schoon mee terug naar huis.

http://zijm.nl/webshop/webshop-overzicht/?c=&csub=&b=audi&search=




Contact

Ralf Rutten

Verkoopadviseur

Ralf.rutten@zenna.nl

026-3840328

Contact en route

Bekijk ons aanbod

Service

Zenna

Florijnweg 35
6883 JN Velp

info@zenna.nl
026 - 38 40 320