SEAT werkplaats

Werkplaats

Helder en duidelijk, bij Zijm hanteren we vaste onderhoudsprijzen. Vooraf weet je daarom waar je aan toe bent. Meer weten, een offerte of direct een afspraak inplannen?

Naar onze digitale werkplaats

SEAT private lease

Privé Lease

Een vast laag maandbedrag inclusief verzekering, afschrijving, belasting en onderhoud. Dat is Privé Lease. Het enige dat u nog betaalt is de brandstof!

Bekijk ons aanbod

SEAT voorraad nieuw

Voorraad nieuwe auto’s

Bij Zijm kopen we altijd groots in, met veel voordeel. Daarom hebben we een diverse voorraad nieuwe auto’s waarin u snel kunt rijden, voor een gunstige prijs!

Klik hier voor het totale overzicht

2015 Economy Service SEAT

Economy Service

Voordelig onderhoud speciaal voor SEAT’s van 5 jaar of ouder. Meer weten of een offerte? Dat kan natuurlijk digitaal…

Lees meer over Economy Service

Nadat Zijm SEAT in Arnhem-Zuid te groot werd voor de showroom is er in Duiven gekozen voor een compleet nieuwe inrichting. Heb je hem al gezien?

Als klant bent u opgenomen in onze systemen. Om aan de privacywet te voldoen maken wij u deze gegevens inzichtelijk. U kunt ook uw eigen gegevens hier aanpassen. Daarnaast gebruiken we – indien u dat wenst – uw gegevens om u te attenderen op bijvoorbeeld het verlopen van fabrieksgarantie, APK of het verzenden van de uitnodiging voor de winter- of zomerwisseldag. Vragen? Mail ons!

Klik hier om naar Mijn Zijm te gaan en in te loggen.

Offertevergelijker

Heeft u een offerte voor een auto van één van onze merken? En heeft u die bij een ander bedrijf dan ons aangevraagd? Dan bent u vast nieuwsgierig of u een scherpe offerte heeft, vergelijk hem bij ons!

Vergelijk mijn offerte

Wat is mijn auto waard?

Voordat u zich gaat oriënteren op een nieuwe auto is het natuurlijk handig dat u weet wat uw huidige auto ongeveer waard is. De inruilwaarde