Nieuwe auto kopen

Een nieuwe bedrijfswagen aanschaffen doet u niet elke dag. Wij helpen u graag verder zodat u de juiste auto kunt gaan rijden tegen de economisch meest voordelige prijs.

Lees meer

Bedrijfswageninrichting

Wilt u niet alleen de beste auto voor uw werk maar ook de beste inrichting? Of het gaat om alleen een laadvloer of om een
complete inrichting wij verzorgen het.

Lees meer

Leasing

Bent u van plan om een nieuwe bedrijfswagen aan te gaan schaffen? Laat u dan goed voorlichten over de financierings-mogelijkheden en profiteer van de fiscale mogelijkheden.

Lees meer

Werkplaats

Door flexibele openingstijden, gepast vervangend vervoer en onze haal- en brengservice hebben wij een divers palet aan servicemogelijkheden. We maken daarover vooraf graag afspraken, net als over de prijs…

Lees meer

Werkplaats afspraak maken

Brandt er al een lampje?

Plan dan snel een afspraak in onze werkplaats!

Wel zo gemakkelijk – online plannen van uw werkplaatsafspraak. Eventuele bijzonderheden nemen we vooraf met u door!

2015 LKW Bedrijfswagens homepage

Offertevergelijker

Heeft u een offerte voor een auto van één van onze merken? En heeft u die bij een ander bedrijf dan ons aangevraagd? Dan bent u vast nieuwsgierig of u een scherpe offerte heeft, vergelijk hem bij ons!

Vergelijk mijn offerte

Wat is mijn auto waard?

Voordat u zich gaat oriënteren op een nieuwe auto is het natuurlijk handig dat u weet wat uw huidige auto ongeveer waard is. De inruilwaarde heeft natuurlijk invloed op uw budget. Wij helpen u graag!

Taxeer mijn auto

banner full page - LKW - service belofte