Nieuwe auto kopen

Een nieuwe bedrijfswagen aanschaffen doet u niet elke dag. Wij helpen u graag verder zodat u de juiste auto kunt gaan rijden tegen de economisch meest voordelige prijs.

Lees meer

Bedrijfswagen-
inrichting

Wilt u niet alleen de beste auto voor uw werk maar ook de beste inrichting? Of het gaat om alleen een laadvloer of om een complete inrichting wij verzorgen het.

Lees meer

Leasing

Bent u van plan om een nieuwe bedrijfswagen aan te gaan schaffen? Laat u dan goed voorlichten over de financierings-mogelijkheden en profiteer van de fiscale mogelijkheden.

Lees meer

Werkplaats

Door flexibele openingstijden, gepast vervangend vervoer en onze haal- en brengservice hebben wij een divers palet aan servicemogelijkheden. We maken daarover vooraf graag afspraken, net als over de prijs…

Lees meer

Werkplaats afspraak maken

Brandt er al een lampje?

 Plan dan snel een afspraak in onze werkplaats!

Wel zo gemakkelijk – online plannen van uw werkplaatsafspraak. Eventuele bijzonderheden nemen we vooraf met u door!

2015 LKW Bedrijfswagens homepage

De Caddy. Zit wel goed.

Al jaren behoort de Volkswagen Caddy tot de favoriete uitrusting van vakmensen en ondernemers. Om dat te blijven, is de nieuwe Caddy uitgerust met talrijke innovaties uit de personenwagens van Volkswagen. De motoren zijn schoner en zuiniger dan ooit tevoren. Het vernieuwde interieur en de nieuwe assistentiesystemen zorgen voor nóg meer rijcomfort en voor nóg meer veiligheid. En hebben we het al gehad over het nieuwe strakke design?

De Transporter. Meer van hetzelfde.

Ruim 65 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter. Een bestelauto die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. En daar is in 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Als u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra-kilometers-op-een-liter-diesel even wegdenkt, dan is ook de nieuwe Transporter net als zijn voorgangers. De nieuwe Transporter. Meer van hetzelfde.

Offertevergelijker

Heeft u een offerte voor een auto van één van onze merken? En heeft u die bij een ander bedrijf dan ons aangevraagd? Dan bent u vast nieuwsgierig of u een scherpe offerte heeft, vergelijk hem bij ons!

Vergelijk mijn offerte

Wat is mijn auto waard?

Voordat u zich gaat oriënteren op een nieuwe auto is het natuurlijk handig dat u weet wat uw huidige auto ongeveer waard is. De inruilwaarde heeft natuurlijk invloed op uw budget. Wij helpen u graag!

Taxeer mijn auto