De Volkswagen up! en Volkswagen Polo Zijm Edition

Rijklaar en alleen bij Zijm. We verkopen maximaal één auto per klant per model zolang onze voorraad strekt. We begrijpen dat het inruilen van uw huidige auto een must is en faciliteren dat graag. Bij het aanvragen van een offerte kunt u direct uw inruilauto invoeren zodat wij een gericht, specifiek maar vrijblijvend aanbod doen. Scroll snel naar beneden voor de specificaties per model en de mogelijkheid een offerte aan te vragen (inclusief inruilvoorstel) zodat u direct weet wat een Zijm Edition ú kost.

De up Zijm edition zonder button

Offerte aanvragen Proefrijden

De Volkswagen up! Zijm Edition is gebaseerd op de move up! inclusief executive-pakket en een aantal extra opties. De up! is voorzien van 1.0 benzine-motor met 60pk waarmee u vlot door het stadsverkeer komt. De heerlijke wegligging van de up! zorgt voor ontspannen snelwegkilometers en dit alles met een zeer gunstig verbruik en laag gewicht (en daardoor een laag belastingtarief). Goedkoop in het gebruik dus!

Er is (beperkt) mogelijkheid om extra opties bij te bestellen en is er ruime keuze uit verschillende kleuren. Alle Zijm Editions kunnen worden geleverd met 4 jaar garantie tot maximaal 150.000km zodat u voorlopig gevrijwaard bent van onvoorziene kosten. Financieren is mogelijk alsook Privé Lease. Vraag ernaar bij onze medewerkers!

De up! Zijm Edition is er rijklaar vanaf € 12.090,-

Bekijk onze voorraad

 

De Polo Zijm Edition zonder button

Offerte aanvragen Proefrijden

De Volkswagen Polo Zijm Edition is gebaseerd http://zijm.nl/offerte-aanvragen/?car=polo-zijm-editionop de Comfortline met een aantal extra opties. Deze Volkswagen is voorzien van 1.2 TSI 4-cilinder motor met veel koppel. Daardoor rijdt de auto enorm soepel. We hebben ook een 1.0 TSI 3-cilinder beschikbaar zodat u altijd kunt kiezen uit de motor die het beste bij u past.

Er is (beperkt) mogelijkheid om extra opties bij te bestellen en is er ruime keuze uit verschillende kleuren. Alle Zijm editions kunnen worden geleverd met 4 jaar garantie tot maximaal 150.000km zodat u voorlopig gevrijwaard bent van onvoorziene kosten. Financieren is mogelijk alsook privé lease. Vraag ernaar bij onze medewerkers!

De Polo Zijm Edition is er rijklaar vanaf € 15.995,-

Bekijk onze voorraad

Contact

Jeroen Oomens

Verkoopadviseur

jeroen.oomens@zijm.nl

026-3200711

Contact en route

Bekijk ons aanbod

Service

Zijm Arnhem-Zuid

Marga Klompélaan 26
6836 BH Arnhem

info@zijm.nl
(026) 32 00 700

Zijm Arnhem-Noord

Merwedestraat 1
6826 AB Arnhem

info@zijm.nl
026-3522750

Zijm Huissen

Nijverheidsstraat 1
6851 EJ Huissen

info@zijm.nl
(026) 32 63 200

Zijm Duiven

Ratio 22
6921RW Duiven

info@zijm.nl
026-3522700