Laatste Afleveringen

Aflevering Volkswagen Passat Variant Fam. van Moll

Na een afspraak gemaakt te hebben voor een proefrit met een VW Passat die op de occasionsite van Zijm stond, is de gehele afhandeling door ons Zijm contact dhr. Rikken uitstekend verlopen. Prima en eerlijke voorlichting en informatie over de betreffende auto en een open en gastvrije ontvangst. Ook na ons besluit tot aankoop zijn alle vervolgcontacten helder en vlot verlopen en na een week waren we in het bezit van de auto. Met volle tevredenheid kijken we terug...

Review op 15 april 2014 door Fam. van Moll uit Noord Brabant Bekijk review

Aflevering Volkswagen Golf Dhr. Harbers

Ik heb de service en betrokkenheid in het voortraject als zeer prettig ervaren. Verkoopadviseur Rob Rikken heeft mij precies de juiste auto geadviseerd. Zelfs zonder een proefrit in het specifieke type, wist hij mij te overtuigen dat dit de juiste auto voor mij is. Op naar een aantal jaren rijplezier met dank aan Zijm Arnhem Zuid en in het bijzonder Rob Rikken.

Review op 14 april 2014 door Arno Harbers uit Arnhem Bekijk review

Aflevering familie van Leeuwe

Wij zijn heel blij met de aankoop van onze splinternieuwe Volkswagen up! De eerste week hebben we lekker veel gereden. Bij de eerste tankbeurt 1:20. Prima! Bij de garage zijn we heel prettig geholpen.

Review op 9 april 2014 door Familie van Leeuwe uit Velp Bekijk review

Aflevering Audi A3 Sportback aan de familie Achterhuis

Beste Zenna - Maurice, Na een stroeve start en een leuk vervolg gesprek hadden we een goede voortgang in mail- en telefonisch contact met als klap op de vuurpijl de koop van onze eerste Audi. Als deze bolide ons net zoveel plezier bezorgd als de goede zaken die wij met elkaar hebben gedaan dan kunnen wij de komende jaren gaan genieten. We zijn prettig en goed geholpen en blij verrast na de onthulling met onze A3 Sportback.

Maurice...

Review op 9 april 2014 door Dhr. Achterhuis uit Enschede Bekijk review

De nieuwe Volkswagen Golf GTI van de familie Veltman

Uiteindelijk kwam ik terecht bij Zijm in Arnhem Zuid. Daar ontmoete ik Rob, een enthousiaste verkoper, iemand met kennis van de Golf GTI en een positieve klantbeleving. Service heeft iedereen hoog in het vaandel staan maar als je als klant aangenaam wilt laten verrassen dan moet je bij Zijm zijn. Rob, het gehele traject heb ik als zeer positief ervaren, vragen werden snel beantwoord en de aflevering was keurig netjes, complimenten.

Jan & Paula Veltman

Review op 9 april 2014 door Familie Veltman uit Ede Bekijk review

Nieuwe Transporter voor Leo Scholten.

Nieuwe Transporter voor Leo Scholten.

Leo Scholten b.v. is gevestigd te Huissen, maar landelijk werkzaam. Het bedrijf bestaat sinds 1998 en eigenaar Leo Scholten is gecertificeerd gildeschilder.

Leo Scholten b.v. is het eerste Hobeone restauratie-schildersbedrijf in Nederland en werkt volgens de E.C.C.O. normen voor restauratie. De activiteiten omvatten conservering en restauratie van decoratieve onderdelen van gebouwen en monumenten in de ruimste zin van het woord. Daarnaast beheerst het bedrijf alle variaties van het...

Review op 5 april 2014 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

Nieuwe Volkswagen Caddy DSG

Voor Dhr. Kool staat deze geweldige Caddy klaar om de weg op de gaan. Deze Caddy is voorzien van het zeer luxe "Sochi" pakket. Tevens is het navigatiesysteem RNS315 aanwezig. PDC achter LM-velgen en een leder stuur ontbreken evenmin.

Wij wensen Dhr. Kool veel veilige kilometers toe.

Review op 3 april 2014 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

Al ruim vijftig jaar streven de medewerkers van Zijm ernaar om een band met de klanten op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Bij Zijm draait het uiteraard om auto’s, maar nog meer om de mensen die er in rijden.

Meer informatie

Twitter

Contact

U vindt ons in een van onze vestigingen in Arnhem Zuid, Arnhem Noord en Huissen!