Laatste Afleveringen

Crafter voor Leen Menken

Weer een mooie Crafter koelwagen geleverd aan:
Leen Menken Foodservice Logistics
Uw zorg is onze passie
U focust zich liever op uw product dan op alle bijkomende logistieke activiteiten? Dat begrijpen we. Wij kunnen, naast de koel- en vriesopslag waar we om bekend staan, ook uw totale distributie verzorgen. We leveren zowel ketenorganisaties, maar ook zelfstandige MKB-bedrijven en zelfs rechtstreeks aan de consument. Jarenlange partnerships met grote en kleine relaties houden we in stand door flexibel, eerlijk en duidelijk...

Review op 20 oktober 2014 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

Caddy Maxi afgeleverd aan Human Drive

Caddy Maxi afgeleverd aan Human Drive, dit keer 50 cm langer!

Human Drive:
U bent hier op het juiste adres voor al uw veiligheidsvraagstukken die betrekking hebben op de Arbo-wetgeving. Wij bieden u dé oplossing voor al uw vragen m.b.t. Arbo. Heeft u een RI&E nodig of een bedrijfsnoodplan? Heeft u één of meerdere werknemers die opgeleid moeten worden als BHV’er? Heeft uw bedrijf VCA en moeten uw werknemers de VOL of Basis opleiding voltooid hebben? Dan bent...

Review op 17 oktober 2014 Bekijk review

Hansa Flex

Het zijn de producten en diensten die de onderneming al sinds 1962 tot de dag van vandaag tot een gewaardeerde partner maken. Want in een technologie zoals hydrauliek, geeft de klant de voorkeur aan oplossingen uit één hand.
Met nu meer dan 389 vestigingen wereldwijd, verdeeld over 34 landen, een internationaal werkende organisatie gespecialiseerd op hydraulische oplossingen.
Onze producten zijn ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste maatstaven van kwaliteit met een concurrerende prijs.

Naast het leveren van...

Review op 10 oktober 2014 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

Nieuwe SEAT Leon voor de heer en mevrouw Hofstede

Het verkoopproces (goed luisteren naar de klant en geen overbodige verhalen vertellen) is mij prima bevallen. Ook de snelheid van reageren op de mails was naar wens. Michiel nam de tijd voor de aflevering, de belangrijkste zaken uitgelegd en rijden maar. Kortom een uiterst tevreden klant.

Review op 8 oktober 2014 door Hofstede uit Elst Bekijk review

Aflevering Audi A4 Limited S aan de heer Bekkers

De aflevering ging gesmeerd. Ik heb heel goede en nuttige informatie gekregen over de mogelijkheden van de Audi. Mijn telefoon is meteen gekoppeld, dus na het wegrijden kon ik meteen gaan bellen. Goede service.

Review op 8 oktober 2014 door Dhr. Bekkers uit Lent Bekijk review

Aflevering Audi A5 Sportback aan de heer Krottje

Opmerkelijk en in autowereld zeldzaam, is de proactieve aanpak van het Zenna-team.. Als het bij Zenna blijft zoals het tot nu toe ging dan zijn de verwachtingen naar de toekomst toe hooggespannen. In ieder geval tot nu toe een zeer tevreden Zenna-Audi rijder .

Review op 8 oktober 2014 door De heer Krottje uit Ruurlo Bekijk review

Aflevering Volkswagen up! Edition Mevr De Min

Het traject naar de definitieve keuze voor deze up! was prima: informatief en servicegericht. Hartstikke leuk om de auto als een cadeautje uit te pakken... Inmiddels rijd ik alweer een week rond in de up!; het is helemaal mijn auto: klein, licht, zuinig en betrouwbaar (net als de eigenaar?) Heel fijn dat er extra tijd en aandacht is voor de uitleg van de navigatie. Helemaal top! Groet, Monique de Min

Review op 8 oktober 2014 door Mevrouw De Min uit Arnhem Bekijk review

K3 Delta

Welkom bij K3Delta. Wij realiseren duurzame gebieds- ontwikkeling met de winning van zand, grind en klei en het verantwoord opslaan van baggerspecie. Aangenaam.

Review op 3 oktober 2014 door BUlters uit Arnhem Bekijk review

Al ruim vijftig jaar streven de medewerkers van Zijm ernaar om een band met de klanten op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Bij Zijm draait het uiteraard om auto’s, maar nog meer om de mensen die er in rijden.

Meer informatie

Contact

U vindt ons in een van onze vestigingen in Arnhem Zuid, Arnhem Noord, Huissen en Duiven!