Laatste Afleveringen

HIGH PRESSURE SUPPLIES Kiest voor een Volkswagen Crafter van Zijm Bedrijfswagens

Hogedruk en ademlucht is onze specialiteit. Wij adviseren u dan ook graag bij de keuze en aanschaf van uw compressor en toekomstige installatie.

Wij leveren ademluchtcompressoren en gas distributiesystemen zowel standaard als op maat gesneden oplossingen en kunnen voor u de keuring in gebruikname drukapparatuur begeleiden.

Wij zijn dealer van het Duitse topmerk L&W (Lenhardt en Wagner) hoge druk ademlucht compressoren. Wij bieden een zeer complete lijn compressoren. Tevens zijn wij dealer van Nardi...

Review op door uit Duiven Bekijk review

KSPB kiest voor Zijm Bedrijfswagens.

De keuken is het hart van uw huis, daarom is het belangrijk dat u een zorgvuldige keuze maakt wanneer u besluit een nieuwe keuken te plaatsen. Keuken Specialist Peter Boekesteijn weet als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om uiteindelijk tot een weloverwogen keuze te komen. Compleet verzorgd, of zelf zorgvuldig samengesteld in design, modern, landhuis of klassiek Ontwerp en ontwikkel samen met Peter Boekesteijn die keuken waarin u zich thuis voelt. U bent verzekerd van: Creatief...

Review op door uit Duiven Bekijk review

Mevrouw Ozuc kiest voor een Volkswagen Transporter van Zijm Bedrijfswagens

Mevrouw Ozuc heeft in samenwerking met Erwin de Haan van Zijm Bedrijfswagens deze aangepaste Volkswagen Transporter samengesteld.

Deze geweldige auto is volledig aangepast voor het vervoeren van personen en een rolstoel. Deze aanpassing ziet er geweldig uit!

Wij wensen de familie heel veel veilige kilometers toe.

Review op door uit Duiven Bekijk review

Pennekamp fietsen te Westervoort kiest voor Zijm Bedrijfswagens

Pennekamp Fietsen is merkdealer en erkend reparateur van fietsen uit het midden- en hoogsegment.

Missie
Niets geeft een beter gevoel dan jezelf op eigen kracht – of met een beetje hulp – van A naar B te bewegen. Ongeacht of het voor werk, voor de boodschappen of puur voor het plezier is. Bij Pennekamp Fietsen begrijpen we dat als geen ander. Wij zitten namelijk net zo graag óp, als áán een fiets!

Als fanatieke fietsers met...

Review op door uit Duiven Bekijk review

Jos Rikken kiest wederom voor Zijm Bedrijfswagens

Jos Rikken kiest weer voor ene Volkswagen Caddy van Zijm Bedrijfswagens. Nu is het ene hele dikke Highline geworden met de super zuinige EU6 motor!

Wij wensen Jos namens het gehele team veel veilige kilometers toe!

Review op door uit Duiven Bekijk review