Laatste Afleveringen

Aflevering Audi A1 Sportback Admired aan Mundo Sport Veenendaal

Zoals we gewend zijn van het het Audi team een meer dan super aflevering van een hele mooie en leuke auto voor een van onze Mundo Sport Veenendaal Mega store bedrijfsleiders. Audi Team wederom bedankt voor jullie gastvrije ontvangst en uitleg aan een nieuwe Audi rijder.

Review op 25 augustus 2014 door Jean Marie Wijman uit Beuningen Bekijk review

Aflevering SEAT Leon FR voor Murk de Haan

Wat goed is, haalt men van ver.... via de (digitale) snelweg kwamen wij bij Zijm Arnhem terecht. Na een supersnel online offerte-traject en sympathieke contacten met Michel Liethof via e-mail en telefoon vandaag de SEAT Leon opgehaald. Correcte afhandeling, persoonlijke begeleiding op afstand, alles naar tevredenheid. Prima manier om in de huidige tijd een auto aan te schaffen.

Review op 31 juli 2014 door Murk en Janneke de Haan uit Bolsward Bekijk review

Nieuwe SEAT Mii voor Ed en Heleen Stuart!

Op 18 juli jl. hebben wij uit handen van David Wijers de sleutels gekregen van onze super mooie rode Seat Mii Dynamic Sport. David heeft er voor gezorgd dat wij binnen 3 weken over deze auto konden beschikken. De gesprekken vooraf, het verkooptraject, de uitleg van de auto hebben wij als zeer prettig ervaren. SEAT Zijm is zeker een aanrader voor potentiële kopers!

Review op 31 juli 2014 door Ed en Heleen uit Arnhem Bekijk review

De nieuwe SEAT Ibiza FR voor de Fam. Pluis – bij Zijm in Arnhem-Noord!

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat! Na veel rondkijken hebben wij gekozen voor Zijm B.V.. De doorslag gaf de tijd en inzet die de verkoper Jeroen Lans hieraan besteedde en niet de prijs. De volgende pluspunten hebben wij ervaren. Allereerst het meedenken van begin tot eind. De begeleiding, ook naar de werkplaats toe. Zelfs als de auto al een maand in bestelling is, en je besluit toch voor andere velgen te kiezen, denkt Jeroen Lans...

Review op 16 juli 2014 door Fam. Pluis uit Gelderland Bekijk review

Aflevering Volkswagen Polo Fam. Espelo

Wij hebben met veel plezier onze VW Polo bij Zijm B.V. in ontvangst genomen. Autoverkoper Rob Rikken heeft samen met ons een VW Polo samengesteld die helemaal aan onze wensen voldoet. Het was vrijdag 11 juli j.l. voor ons dan ook een feest om deze schitterende auto onder het laken uit te mogen halen. In een woord geweldig! Wij zijn uiterst tevreden over de aankoop van onze nieuwe VW Polo. Wij danken dan ook Zijm B.V. en met...

Review op 16 juli 2014 door Fam. Espelo uit Wageningen Bekijk review

Al ruim vijftig jaar streven de medewerkers van Zijm ernaar om een band met de klanten op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Bij Zijm draait het uiteraard om auto’s, maar nog meer om de mensen die er in rijden.

Meer informatie

Contact

U vindt ons in een van onze vestigingen in Arnhem Zuid, Arnhem Noord en Huissen!