Laatste Afleveringen

Aflevering Audi A4 Limited S aan heer de Jong

Audi Zenna is ons super goed bevallen, prettig contact gedurende het aankoopproces en een leuke ochtend tijdens de aflevering! De aanschaf van zo'n mooie Audi blijft gewoon speciaal! Alle lof voor Audi Zenna.

Review op 22 januari 2015 door Dhr. de Jong uit Emmeloord Bekijk review

Aflevering Audi A6 Limousine 2015 aan heer de Boer

Begin november deze auto uitgezocht bij Zenna, we zijn geweldig geholpen door Maurice Huizenga, ook naderhand nog een snelle reactie op vragen die na ons bezoek opkwamen. Ook het afhalen van de auto was heel bijzonder. Leuk om de showroom binnen te lopen, de auto zo te zien staan met de vermelding er op, en vervolgens het onthullen. Daarna werd ook alle tijd genomen door Maurice om de bediening van alle toeters en bellen uit te leggen. Inmiddels...

Review op 19 januari 2015 door Dhr. de Boer uit Arnhem Bekijk review

Onderhoudsbedrijf ROMA Arnhem kiest voor een Volkswagen Transporter

Onderhoudsbedrijf Roma uit Arnhem kiest voor een zeer exclusieve Volkswagen Transporter.

Deze auto is uitgevoerd met alle luxe welke je ook op een personenauto verwacht. PDC voor en achter, Navigatie elektrisch inklapbare buiten spiegels noem maar op!

Als extra luxe is deze auto uitgevoerd met twee kleurig lederen bekleding met lichte stiksels afgewerkt. Tevens om de auto deze bijzondere look te geven: 20" LM Velgen!!!!
Erg mooie auto!

Review op 19 januari 2015 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

Aflevering Fam Willemsen nieuwe VW Polo.

We vonden het geweldig dat Zijm er zoveel werk van heeft gemaakt. We hebben bij andere dealers ook auto's gekocht, maar nog nooit is er op zo'n leuke manier afgeleverd. Onze dank aan verkoper Niek van den Hoven.

Review op 16 januari 2015 door Dhr Willemsen uit Elst Bekijk review

Aflevering Audi A6 Avant Sport Edition aan de familie Schuitemaker

Het ophalen van onze nieuwe Audi was een ware belevenis. Mijn complimenten aan Maurice Huizenga voor de begeleiding gedurende het hele aankooptraject! Goede communicatie en alle afspraken werden nagekomen. Wij kunnen deze dealer bij iedereen aanbevelen en snappen waarom ze Audi dealer van 2014 zijn geworden! Wij zijn heel erg tevreden met deze prachtige auto. Nogmaals dank.

Review op 16 januari 2015 door Dhr. Schuitemaker uit Geldrop Bekijk review

Aflevering Dhr. Bakker nieuwe VW Polo

Leuk bedacht van de VW dealer dat je d.m.v. het verwijderen van een doek je eigen nieuwe auto mag onthullen. Daarna onder het genot van een kop koffie goede en duidelijke uitleg over de papierwinkel die bij een auto hoort en een goede uitleg over het interieur van de auto, werd ruim de tijd voor genomen. Tot slot Niek ik ben uiterst tevreden!

Review op 16 januari 2015 door Dhr Bakker uit Arnhem Bekijk review

Aflevering Audi A3 Sportback E Tron aan de familie Derksen

Wij zijn de eerste dagen van het jaar goed begonnen. Zenna in Velp heeft een erg mooie en vooral perfecte auto aan ons afgeleverd. Geheel volgens afspraak en ook de service was boven verwachting - alles toppie verlopen - met name dankzij Maurice Huizenga. Eerst eens heerlijk genieten van geruisloos zweven boven het asfalt. Daarna de sportieve kant aanspreken. Blij dat ik rij komt met deze auto echt tot zijn recht. Bedankt Zenna.

Review op 15 januari 2015 door Dhr. Derksen uit Gendt Bekijk review

Al ruim vijftig jaar streven de medewerkers van Zijm ernaar om een band met de klanten op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Bij Zijm draait het uiteraard om auto’s, maar nog meer om de mensen die er in rijden.

Meer informatie

Contact

U vindt ons in een van onze vestigingen in Arnhem Zuid, Arnhem Noord, Huissen en Duiven!