Laatste Afleveringen

Aflevering fam. Anker

Na goede adviezen door Daniel bij de afweging van onze wensen was het donderdag 21 mei zo ver. Onze trouwe Jetta wordt ingeruild voor een nieuwe Sportsvan. En ook de aflevering is prima verlopen. Bedankt.

Review op 27 mei 2015 door Marcel Anker uit Duiven Bekijk review

Isolatietechniek Lambeek b.v. kiest voor Zijm Bedrijfswagens

Isolatietechniek Lambeek b.v. kiest voor Zijm Bedrijfswagens

Wij zijn specialist in het realiseren van kostenbesparingen door thermische isolatie

Isolatietechniek Lambeek werd in 1962 opgericht door de heer J. Lambeek. De familie Derksen nam het bedrijf in april 1984 over. In de afgelopen decennia heeft Isolatietechniek Lambeek zijn sporen in de branche ruimschoots verdiend. Met een deskundig team van zo'n vijftien vaste medewerkers levert het bedrijf keer op keer vakwerk. Kwaliteit en service staan dan ook niet voor...

Review op 22 mei 2015 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

Restaurant Nisa uit Huissen kiest voor Zijm Bedrijfswagens

Restaurant Nisa kiest voor een nieuwe Volkswagen Caddy van Zijm bedrijfswagens. Wij wensen Ömer heel veel veilige kilometers toe!

http://nisahuissen.nl/

Hoș geldinis!

Oftewel, welkom, in het Turks. Mijn naam is Ömer en ik heet u hartelijk welkom in ons Turks restaurant Nisa. Het eerste echt Turkse restaurant in Huissen. Tot mij dertiende woonde ik in Turkije, Kayseri. Op die leeftijd ging ik ook al de horeca in. Daarmee ging ik door toen ik in Nederland...

Review op 21 mei 2015 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

Nieuwe Caddy voor de winkels van Timmer Brood & Banket / Echte Bakker Koenen

Timmer Brood & Banket / Echte Bakker Koenen is een ambachtelijk brood en banketbedrijf, continu op zoek naar nieuwe (ambachtelijke) belevingen op het gebied van brood / banket en luxe verwennerij.

Timmer Brood & Banket / Echte bakker Koenen neemt een nieuwe Volkswagen Caddy in gebruik.

Timmer Brood & Banket / Echter bakker Koenen heeft winkels in o.a. Doesburg, Steenderen en Nijmegen. Een heel speciaal plekje is toch wel de Sint Anna Molen in Nijmegen.

Review op 13 mei 2015 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

van Rennes Materieel bv kiest voor Zijm Bedrijfswagens

Van Rennes Materieel uit Wageningen kiest voort Zijm Bedrijfswagens.

Van Rennes sinds 1921 een begrip in Wageningen en wijde omgeving. Inmiddels zwaait de vierde generatie de scepter over dit gerenommeerde mailiebedrijf. In bijna een eeuw zijn we uitgegroeid van een schildersbedrijf tot een onderneming met zes elkaar aanvullende en versterkende disciplines: Schildersbedrijf, Bouwbedrijf, Meubel- en interieurbouw, Spuiterij, Zonne energie en Duurzame verlichting.

www.van-rennes.nl

Review op 8 mei 2015 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

Schoonmaakorganisatie Wouters kiest voor Zijm bedrijfswagens

Cleaned by Wouters

Wat allemaal ooit is begonnen met glasbewassing, is nu uitgegroeid tot een compleet full-service facilitair dienstverleningsbedrijf. Interieurverzorging is nu onze belangrijkste tak van sport, daarnaast zijn we nog steeds specialist in glasbewassing. Voor kleine en grote cliënten, op contractbasis of op afroep. De kracht van Wouters zit in de extra's; professionele activiteiten op het gebied van industriele reiniging, gevelreiniging, calamiteitenreiniging, hoge drukreiniging, ultrasoon reinigen, filterreiniging, reinigen van daken en bouwopleveringsschoonmaak.
Vandaar de naam Schoonmaakorganisatie Wouters

Review op 5 mei 2015 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

Al ruim vijftig jaar streven de medewerkers van Zijm ernaar om een band met de klanten op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Bij Zijm draait het uiteraard om auto’s, maar nog meer om de mensen die er in rijden.

Meer informatie

Contact

U vindt ons in een van onze vestigingen in Arnhem Zuid, Arnhem Noord, Huissen en Duiven!