Laatste Afleveringen

Nieuwe SEAT Mii voor Dhr en Mevr van Beuningen

Vanaf het eerste moment zijn wij perfect geholpen door Zijm B.V. in Arnhem (Rijkerswoerd). Bij aflevering een duidelijke uitleg over de auto gekregen inclusief alle opties. Eerste weekend met veel rijplezier de eerste 250 KM gereden in een woord HEERLIJK. Kortom wij zijn UITERST TEVREDEN over Zijm B.V. en met name Michel Liethof onze adviseur in deze.

Review op 25 maart 2015 door Marco van Beuningen uit Elst Bekijk review

Gemeente Overbetuwe kiest voor Volkswagen Bedrijfswagens

De Gemeente Overbetuwe heeft vandaag haar nieuwe Volkswagen Transporter opgehaald.
De auto is bestemd voor de Technische Dienst.

De auto voldoet volledig aan de door de gemeente opgestelde eisen met betrekking tot duurzaamheid, ruimte, gebruiksgemak en uiteraard de laagste kilometer kostprijs.

Wij wensen de Gemeente Overbetuwe veel veilige kilometers toe!

Review op 23 maart 2015 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

Aflevering Volkswagen Polo, Dhr. Spenke

De hele afwikkeling van de aankoop van de Polo was zoals het hoort. Er waren een paar kleine dingetjes i.v.m. de financiering waarover ik in het begin van de gesprekken niet de juiste informatie kreeg, dat zou niet mogen. Grosso modo heeft de heer Rikken de zaak zeer naar behoren afgewikkeld, inclusieve de verzekering (ik ga ervan uit dat nu reeds met de 5 jaar no-claim in de premie wordt gerekend) . Compliment, kundig en klantvriendelijk.

Review op 19 maart 2015 door Dhr. Spenke uit Huissen Bekijk review

Al ruim vijftig jaar streven de medewerkers van Zijm ernaar om een band met de klanten op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Bij Zijm draait het uiteraard om auto’s, maar nog meer om de mensen die er in rijden.

Meer informatie

Contact

U vindt ons in een van onze vestigingen in Arnhem Zuid, Arnhem Noord, Huissen en Duiven!