Laatste Afleveringen

Alfa Group uit Veenendaal kiest weer voor Zijm Bedrijfswagens.

Wij wensen de AlfaGroup heel veel veilige kilometers toe met de tweede Volkswagen Caddy van Zijm Bedrijfswagens.

Wilt u een veilig pand realiseren? Alfagroup is een KIWA-gecertificeerde specialist. Wij ontwerpen en realiseren doeltreffende installaties om u te beveiligen tegen brand, inbraak en ongewenst bezoek.

Wij vinden het belangrijk dat uw installatie functioneert alsof hij nieuw is. Daarom zorgen wij ervoor dat zowel de installatie als het onderhoud uitsluitend onder leiding van gecertificeerde professionals wordt uitgevoerd.

Wanneer...

Review op door uit Duiven Bekijk review

Wederom uitbreiding bij PHB de Combi via Zijm Bedrijfswagens.

PHB De Combi kiest voor twee extra Volkswagen Crafter via Zijm Bedrijfswagens.

Deze fantastische auto's bieden precies datgene van PHB De Combi van deze auto's verlangt!

Wij wensen de mannen dan ook weer heel veel veilige kilometers toe!


PHB De Combi is een bouwbedrijf gevestigd in Elst met 25 vaste medewerkers. Wij onderhouden, renoveren, verbouwen en ook nieuwbouw wordt door ons gebouwd. Tot onze klantenkring behoren pensioenfondsen, gemeenten, woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers en vele anderen.

PHB...

Review op door uit Duiven Bekijk review

Provincie Gelderland kiest wederom voor Zijm Bedrijfswagens.

In goede samenwerking met Veth Duiven en Fleetcraft b.v. heeft de provincie Gelderland een nieuwe Volkswagen Caddy MAXI 4-Motion in ontvangst genomen.

De Caddy Maxi is uitgevoerd als 4-Motion, de oplossing als het terrein moeilijk begaanbaar is. De Caddy is uitgerust als zeer complete Comfortline uitvoering. Navigatie, Airco en Alarm zijn uiteraard aanwezig.

Samen met de berijder heeft de firma Veth de auto compleet naar wensen en eisen ingericht. Het resultaat: een prachtig stuk vakwerk waardoor deze...

Review op door uit Duiven Bekijk review

Aflevering Ibiza aan Rodney de Bruijn

Wij hebben een zeer mooie SEAT Ibiza gekocht bij Zijm. En ik kan hier heel kort en krachtig over zijn. Goed geholpen, goede aflevering en een goede auto. Wij zijn uiterst tevreden en raden deze garage aan!

Review op door uit Den bosch Bekijk review

Mooie sportieve Leon FR Connected voor Bjorn en Joan

Vanaf het eerste moment dat wij bij Zijm binnenliepen voor informatie over private lease hebben we een uitstekende service ervaren. We werden gekoppeld aan verkoper Michel Liethof die gedurende het hele proces voor ons klaar stond, maar bovenal eerlijk tegen ons was over de keuzes die wilden maken. Geen verkoop-praatje, maar echt meedenken met ons als klant. Prettige ervaring!

Review op door uit Duiven Bekijk review

De nieuwe Volkswagen Tiguan voor Dhr. & Mevr. Franken

Zijm heeft een prima verkoopteam. Een Tiguan bestellen van een plaatje (begin Februari al) was niet eenvoudig. Juist de vakkundige No Nonsens uitleg van Dave hebben ons toen al tot de aanschaf, van een plaatje, doen besluiten. Ook de begeleiding tot aan de uiteindelijke aflevering van hem en zijn chef Mark, hebben wij heel goed en erg prettig gevonden. Bij de aflevering is gebleken dat, indien je een Tiguan wilt besturen, je ook over een flinke informatie technologische kennis...

Review op door uit Ede Bekijk review

Pavako kiest voor Zijm bedrijfswagens en de nieuwe Caddy

Vandaag heeft Paul van Koolwijk zijn nieuwe Caddy Maxi DSG opgehaald.

Na jaren met een Volkswagen Transporter gereden te hebben is het nu tijd voor een Caddy MAXI.

Ook deze auto is voorzien van o.a. DSG, Navigaite, PDC, Bearlock etc.

Wij wensen Paul heel veel veilige kilometers toe!

Review op door uit Duiven Bekijk review