Laatste Afleveringen

Aflevering Fam Kersten, VW Polo

Geweldig zoals bij auto Zijm onze Polo werd afgeleverd. Ze maken er echt een feestje van. Wij waren prettig verrast en zeer blij met onze nieuwe Polo. Ook waren wij erg blij met de fantastische service die verkoper Niek van den Hoven ons gegeven heeft, in één woord TOP.

Review op 3 maart 2015 door Fam Kersten uit Groesbeek Bekijk review

Aflevering Volkswagen Golf 1.4 TSI Highline Dhr W. de Krijger

Ik ben sinds kort de trotse eigenaar van een Volkswagen golf 7! En ben onwijs goed geholpen door Volkswagen bedrijf Zijm, vooral door Vincent. Ben met een goed gevoel vertrokken uit Huissen.
En hoop dat ik heel veel veilige kilometers kan gaan maken in mijn nieuwe trots! Onwijs bedankt voor de goede service!

Review op 3 maart 2015 door Wesley de Krijger uit Amsterdam Bekijk review

Review Dhr. Cuperus na aflevering van zijn Volkswagen Polo

Na wisselende ervaringen met autogarages was de ervaring bij Zijm verfrissend: helder, vlot en to the point. Een zeer toegankelijke garage waarbij het plezier van een nieuwe auto kopen centraal staat. Rob Rikken bedankt voor de goede service!

Review op 27 februari 2015 door Ronald & Manon uit Dieren Bekijk review

Review Mevr. van den Adel VW Golf.

We zijn erg blij met onze Golf VII! De service voor en tijdens de oplevering waren goed. Er is nog een afneembare trekhaak opgezet en dat ziet er allemaal netjes uit. Bij de oplevering werd er alle tijd genomen om alles uit te leggen. Erg fijn! Ook werd meteen mijn telefoon en contacten via Bluetooth gekoppeld, erg handig. Ik hoefde zelf niets meer uit te zoeken en alles werkte perfect toen ik bij de garage weg reed. Top.

Review op 27 februari 2015 door Mevr. van den Adel uit Arnhem Bekijk review

Review van de familie van Norden

Audi Zenna heeft ons verrast door de wijze van aflevering van onze "nieuwe" SQ5. Ontvangst zeer gastvrij. Na een spectaculaire onthulling door onszelf uitgevoerd (nog net niet met vuurwerk) een prima uitleg gekregen over de opties en mogelijkheden. Ook in de voorafgaande tijd een zeer goed contact mogen hebben met Maurice Huizenga. Kortom alle puntjes stonden op de i. Aflevering is perfect verzorgd, Chapeau. Audi Zenna is aanbevelenswaardig en ik zal dit zelf ook uitdragen...

Review op 23 februari 2015 door Dhr. van Norden uit Zelhem Bekijk review

KAM b.v. kiest voor Zijm Bedrijfswagens

KAM b.v. kiest bewust voor Zijm Bedrijfswagens. De Caddy Edition zeer compleet en erg voordelig.

Als senior communicatie adviseur, trainer en coach bij KAM bv, is het fantastisch, om met mijn ervaringen, vaardigheden en kennis een bijdrage te leveren in dit nieuwe bedrijf en tegelijkertijd de ruimte hebben, om me verder te blijven ontwikkelen.

Als persoon ben ik mede gevormd door op jonge leeftijd, vanuit Suriname met mijn ouders in Nederland te komen wonen. Het opgroeien in...

Review op 20 februari 2015 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

Al ruim vijftig jaar streven de medewerkers van Zijm ernaar om een band met de klanten op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Bij Zijm draait het uiteraard om auto’s, maar nog meer om de mensen die er in rijden.

Meer informatie

Contact

U vindt ons in een van onze vestigingen in Arnhem Zuid, Arnhem Noord, Huissen en Duiven!