Laatste Afleveringen

Aflevering Audi A3 Sportback E Tron aan de heer Welle

Een nieuwe Audi ophalen bij Zenna in Velp is een ware belevenis! Uitvoerig werden alle opties en functies uitgelegd, waarna ik de auto zelf mocht onthullen. Daarna ben ik met een volle accu aan de terugreis begonnen. De A3 E-Tron zelf is subliem en maakt het rijden op elektriciteit een groot plezier.

Review op 23 april 2015 door Dhr. Welle uit Hilversum Bekijk review

Aflevering Audi A3 Sportback E Tron aan de heer Stremmelaar

Beste Maurice en collega's, Hartelijk dank voor de levering van deze fantastische Audi A3 E-Tron. Vanaf het eerste moment ben ik uitstekend begeleid en geïnformeerd. En de A3 is op de koop toe ook nog eens ruim voor de afgesproken leverdatum geleverd. Dikke duim voor het leuke contact en de perfecte service.

Review op 23 april 2015 door Dhr. Stremmelaar uit Arnhem Bekijk review

Aflevering Fam. Willemsen hele gave VW Up!

Vandaag een superleuke, feestelijke aflevering gehad, compleet met gebak. Wat een mooie, complete auto en wat een aardige, deskundige verkoper. Bedankt Niek van den Hoven!

Review op 23 april 2015 door Henk Willemsen uit Westervoort Bekijk review

Attent kiest voor Volkswagen Crafter

Attent Zorg en Behandeling levert diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan vooral ouderen in de brede regio van Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Overbetuwe.
Attent Zorg en Behandeling levert die diensten daar waar u verblijft. Dat kan in één van haar locaties zijn, maar ook bij u thuis.
Op deze website treft u informatie aan over onze organisatie, over de diverse mogelijkheden die wij te bieden hebben binnen de thuiszorg bij Attent Zorg Thuis...

Review op 18 april 2015 door Erwin de Haan uit Duiven Bekijk review

Nieuwe Crafter voor Taxi Jochems

Taxi Jochems in Beekbergen heeft zich in de loop der jaren een specialist getoond in het personenvervoer. Het bedrijf, gevestigd in het rustieke dorpje Beekbergen, is gespecialiseerd in zowel individueel/ ziekenfonds en groepsvervoer. Dit wordt verzorgd met o.a. luxe auto’s, acht persoon’s bussen en rolstoelbussen. De naam Jochems is een bekende in de regio. Het bedrijf beschikt over een wagenpark bestaande o.a. uit diverse Rolls Royces , Buick, Chevrolet Impala en Mercedes welke gebruikt worden voor het trouwvervoer....

Review op 16 april 2015 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

Echte Bakker Koenen kiest voor de Volkswagen Crafter.

Koenen de Echte Bakker is een eeuwenoud bakkersbedrijf met aandacht voor smaak en passie voor onze producten! Een familiebedrijf dat is opgericht in 1869 en sinds dien gevestigd in Westervoort. Bakkerij Koenen beschikt over acht eigen winkels in Westervoort en omgeving. Door de jaren heen is Bakkerij Koenen uitgegroeid tot een bloeiende onderneming. In 2005 zelfs benoemd tot 'Ondernemer van het Jaar' in de gemeente Duiven en in 2011 in de gemeente Westervoort. Koenen de Echte Bakker is sinds...

Review op 10 april 2015 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

K3Delta kiest voor de zekerheid van Zijm Bedrijfswagens

Het familiebedrijf K3Delta kent een rijke geschiedenis. Al sinds 1928 hebben wij kennis en ervaring in het verantwoord winnen van zand en grind. Inmiddels is K3Delta uitgegroeid tot een multidisciplinaire speler in de grondstoffenmarkt, waarin gebiedsontwikkeling een centrale rol vervult.
http://www.k3delta.nl/

Review op 10 april 2015 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

Al ruim vijftig jaar streven de medewerkers van Zijm ernaar om een band met de klanten op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Bij Zijm draait het uiteraard om auto’s, maar nog meer om de mensen die er in rijden.

Meer informatie

Contact

U vindt ons in een van onze vestigingen in Arnhem Zuid, Arnhem Noord, Huissen en Duiven!