Laatste Afleveringen

Nieuwe Volkswagen Crafter voor Flynth

De heer Woering neemt vandaag na vijf trouwe jaren afscheid van zijn werkpaard de Volkswagen Crafter. Maar neemt met heel veel plezier de nieuwe Volkswagen Crafter in ontvangst.

Na vijf jaren met heel veel plezier in de Crafter gereden te hebben is deze nieuwe net weer iets beter ingericht naar de wensen en eisen van de heer Woering. In samenspraak met Sandersesystems.nl is de inrichting helemaal op maat gemaakt naar wens van de berijder.

Meer weten?...

Review op 12 september 2014 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

Aflevering nieuwe SEAT Mii voor Jaring, Fauziah en Eva Boersma

De prettige manier van informatie verstrekking door David, de zeer goede aanbieding, de rijk uitgeruste versie en een fijne proefrit heeft ons doen besluiten de Seat Mii Sport Dynamic te kopen. Op 18 juli 2014 hebben wij de Mii naar volle tevredenheid opgehaald. Inmiddels hebben we de auto ruim een maand in ons bezit en de hij bevalt prima. Best ruim voor deze kleine klasse, zuinig ondanks veel stadsverkeer, 4 jaar garantie en de auto ziet er in het...

Review op 2 september 2014 door Jaring en Fauziah uit Eindhoven Bekijk review

Aflevering Audi A1 Sportback Admired aan Mundo Sport Veenendaal

Zoals we gewend zijn van het het Audi team een meer dan super aflevering van een hele mooie en leuke auto voor een van onze Mundo Sport Veenendaal Mega store bedrijfsleiders. Audi Team wederom bedankt voor jullie gastvrije ontvangst en uitleg aan een nieuwe Audi rijder.

Review op 25 augustus 2014 door Jean Marie Wijman uit Beuningen Bekijk review

Aflevering SEAT Leon FR voor Murk de Haan

Wat goed is, haalt men van ver.... via de (digitale) snelweg kwamen wij bij Zijm Arnhem terecht. Na een supersnel online offerte-traject en sympathieke contacten met Michel Liethof via e-mail en telefoon vandaag de SEAT Leon opgehaald. Correcte afhandeling, persoonlijke begeleiding op afstand, alles naar tevredenheid. Prima manier om in de huidige tijd een auto aan te schaffen.

Review op 31 juli 2014 door Murk en Janneke de Haan uit Bolsward Bekijk review

Nieuwe SEAT Mii voor Ed en Heleen Stuart!

Op 18 juli jl. hebben wij uit handen van David Wijers de sleutels gekregen van onze super mooie rode Seat Mii Dynamic Sport. David heeft er voor gezorgd dat wij binnen 3 weken over deze auto konden beschikken. De gesprekken vooraf, het verkooptraject, de uitleg van de auto hebben wij als zeer prettig ervaren. SEAT Zijm is zeker een aanrader voor potentiële kopers!

Review op 31 juli 2014 door Ed en Heleen uit Arnhem Bekijk review

Al ruim vijftig jaar streven de medewerkers van Zijm ernaar om een band met de klanten op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Bij Zijm draait het uiteraard om auto’s, maar nog meer om de mensen die er in rijden.

Meer informatie

Contact

U vindt ons in een van onze vestigingen in Arnhem Zuid, Arnhem Noord, Huissen en Duiven!