Laatste Afleveringen

Zijm Bedrijfswagens en Hansa Flex een goede combinatie.

Het zijn de producten en diensten die de onderneming al sinds 1962 tot de dag van vandaag tot een gewaardeerde partner maken. Want in een technologie zoals hydrauliek, geeft de klant de voorkeur aan oplossingen uit één hand.
Met nu meer dan 389 vestigingen wereldwijd, verdeeld over 34 landen, een internationaal werkende organisatie gespecialiseerd op hydraulische oplossingen.
Onze producten zijn ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste maatstaven van kwaliteit met een concurrerende prijs.

Naast het leveren van...

Review op door uit Duiven Bekijk review

Bagger b.v. kiest voor Zijm Bedrijfswagens


Bagger BV is een bedrijf wat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld, en gespecialiseerd is in de grond, weg en waterbouw (GWW).

Omdat er in de grond weg en waterbouw veel machines aan het werk zijn, heeft Bagger BV
zich ook ontwikkeld in het verhuur van alleen de beste machinisten die gekwalificeerd zijn voor deze machines.

Ook heeft Bagger BV zich in de loop der jaren goed ontwikkeld in bagger werkzaamheden. Bagger...

Review op door uit Duiven Bekijk review

Bloemsierkunst de Gent kiest wederom voor Zijm Bedrijfswagens

De bloemenzusjes Vera en Yvon Kloppenburg begonnen in 2000 aan het ondernemersavontuur. Nu staat er een gezellige bloemenwinkel waar ze samen met hun medewerksters Sylvia, Wendy en Lucy het ambachtelijke vak van bloemsierkunst uitoefenen.

Vera en Yvon vinden dat er voor elk budget een persoonlijk bos bloemen te maken is. Met net zoveel zorg en creativiteit stellen ze al voor 5 euro een mooie boeket samen.
,,Je moet voor dit geld natuurlijk niet voor...

Review op door uit Duiven Bekijk review

Dijk ICT kiest wederom voor Zijm Bedrijfswagens

Dijk-ICT is een dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in IT, Telecom, alarmsystemen en installatie oplossingen voor particulieren, het MKB en Groot-MKB.
Onze werkzaamheden stemmen wij op maat af door middel van goed overleg, alles omvattende, duidelijke projectvoorstellen en/of contracten en een periodieke verslaggeving. Jarenlange praktijkervaring en kennis staan garant voor een kwalitatief hoog product.

Projectbegeleiding, detachering, migraties, beheer, advies en trainingen, informeer naar wat Dijk-ICT hierin voor u kan betekenen. Diensten zoals het maken van websites, al dan...

Review op door uit Duiven Bekijk review

Aflevering Audi A3 Sportback Pro Line S aan de Familie Hendriks

Zaterdag 29 augustus 2015 was het dan zover. We mochten onze Audi A3 Sportback Pro line S ophalen. We hadden via Maurice Huizinga een zoekopdracht laten doen om voor ons een mooie Audi te vinden. Binnen no time kwam er een aantal auto's te voorschijn dat aan onze wensen voldeed. Uiteindelijk is het een witte A3 geworden. Moest vanuit Groningen naar Velp gehaald worden. Best wel spannend want we hadden de auto alleen nog maar op foto's gezien. Eenmaal...

Review op door uit Arnhem Bekijk review

Aflevering aan DJ. Tico van de nieuwe SEAT Ibiza FR

Excellent goed. Kennis mogen maken met elk lid van het team SEAT. Zij hebben service, deskundigheid en klantvriendelijk optreden hoog in het vaandel staan. Vanaf het telefoontje voor het inplannen van de afspraak tot het afleveren van de auto maken ze er een feestje van maken. Mijn enthousiasme draag ik naar iedereen van harte uit.

Review op door uit Lathum Bekijk review

Aflevering Volkswagen Golf aan Mevrouw Martis

Ben goed geholpen door een jongeman genaamd Rob Rikken. Lijkt mij niet het type "doorgewinterde autoverkoper". Dit vond ik echter wel erg prettig! Hierdoor had ik heel erg het gevoel dat hij ging voor mijn wensen en niet de verkoopcijfers. Hij was altijd vriendelijk en correct. enig nadeel was dat hij niet al de kleuren van de auto's aan mij kon tonen, want Zijm had de voorbeelden niet ergens netjes opgesteld in de winkel. Dat vond ik jammer. Verder...

Review op door uit Arnhem Bekijk review

Aflevering Volkswagen Golf aan Bert en Marion

Wederom erg goed geholpen bij Zijm. Goede service, correcte aflevering en uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen. Nadien ook nog gebeld of alles naar wens was. Wij zijn dus uitermate tevreden.

Review op door uit Duiven Bekijk review