Laatste Afleveringen

Ook voor een Easyloader gaat u naar Zijm

Ook voor speciale wensen gaat u naar Zijm. Bent u op zoek naar een bus waarbij u zo nu en dan een laadklep nodig heeft maar geen last van deze laadklep wilt hebben? Ook deze wens vullen wij in . Kent u de Easyloader?

In formeer bij ons! Marco.bulters@zijm.nl


De Easyloader laadklep is speciaal ontworpen voor bedrijfswagens tot 3.500 kg. De laadklep is licht van gewicht (150 kg.) en kan 400 kg. tillen. De...

Review op 25 oktober 2014 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

Aflevering A4 Ultra aan familie Bloem

Dank je wel voor de leuke aflevering van onze mooie nieuwe Audi A4. De uitleg was duidelijk en de auto rijdt super. Het leukste was dat ik het doek eraf mocht trekken. Dank je wel voor de leuke middag. Groetjes, Marlou Bloem (11 jaar)

Review op 21 oktober 2014 door R.T.J.M. Bloem uit Zevenaar Bekijk review

Aflevering A5 cabriolet aan de heer Vijverberg

Audi Zijm in Velp heeft mijn verwachtingen ruim overtroffen. De verkopers zijn echte enthousiaste autoliefhebbers met een eerlijk verhaal maar absoluut niet te glad. Het ontvangst bij het afhalen van de auto was top. Een chauffeur van Audi Zijm heeft me van station Arnhem gehaald en naar de vestiging gereden. Aldaar was er een warm ontvangst van verkoper Arjan Manuels met verse bonenkoffie en werd er ruim te tijd genomen voor de aflevering van een prachtige Audi A5 cabrio....

Review op 21 oktober 2014 door De heer C. Vijverberg uit Poeldijk Bekijk review

Crafter voor Leen Menken

Weer een mooie Crafter koelwagen geleverd aan:
Leen Menken Foodservice Logistics
Uw zorg is onze passie
U focust zich liever op uw product dan op alle bijkomende logistieke activiteiten? Dat begrijpen we. Wij kunnen, naast de koel- en vriesopslag waar we om bekend staan, ook uw totale distributie verzorgen. We leveren zowel ketenorganisaties, maar ook zelfstandige MKB-bedrijven en zelfs rechtstreeks aan de consument. Jarenlange partnerships met grote en kleine relaties houden we in stand door flexibel, eerlijk en duidelijk...

Review op 20 oktober 2014 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

Caddy Maxi afgeleverd aan Human Drive

Caddy Maxi afgeleverd aan Human Drive, dit keer 50 cm langer!

Human Drive:
U bent hier op het juiste adres voor al uw veiligheidsvraagstukken die betrekking hebben op de Arbo-wetgeving. Wij bieden u dé oplossing voor al uw vragen m.b.t. Arbo. Heeft u een RI&E nodig of een bedrijfsnoodplan? Heeft u één of meerdere werknemers die opgeleid moeten worden als BHV’er? Heeft uw bedrijf VCA en moeten uw werknemers de VOL of Basis opleiding voltooid hebben? Dan bent...

Review op 17 oktober 2014 Bekijk review

Hansa Flex

Het zijn de producten en diensten die de onderneming al sinds 1962 tot de dag van vandaag tot een gewaardeerde partner maken. Want in een technologie zoals hydrauliek, geeft de klant de voorkeur aan oplossingen uit één hand.
Met nu meer dan 389 vestigingen wereldwijd, verdeeld over 34 landen, een internationaal werkende organisatie gespecialiseerd op hydraulische oplossingen.
Onze producten zijn ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste maatstaven van kwaliteit met een concurrerende prijs.

Naast het leveren van...

Review op 10 oktober 2014 door Bulters uit Arnhem Bekijk review

Nieuwe SEAT Leon voor de heer en mevrouw Hofstede

Het verkoopproces (goed luisteren naar de klant en geen overbodige verhalen vertellen) is mij prima bevallen. Ook de snelheid van reageren op de mails was naar wens. Michiel nam de tijd voor de aflevering, de belangrijkste zaken uitgelegd en rijden maar. Kortom een uiterst tevreden klant.

Review op 8 oktober 2014 door Hofstede uit Elst Bekijk review

Aflevering Audi A4 Limited S aan de heer Bekkers

De aflevering ging gesmeerd. Ik heb heel goede en nuttige informatie gekregen over de mogelijkheden van de Audi. Mijn telefoon is meteen gekoppeld, dus na het wegrijden kon ik meteen gaan bellen. Goede service.

Review op 8 oktober 2014 door Dhr. Bekkers uit Lent Bekijk review

Al ruim vijftig jaar streven de medewerkers van Zijm ernaar om een band met de klanten op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Bij Zijm draait het uiteraard om auto’s, maar nog meer om de mensen die er in rijden.

Meer informatie

Twitter

Contact

U vindt ons in een van onze vestigingen in Arnhem Zuid, Arnhem Noord, Huissen en Duiven!