Laatste Afleveringen

Demetris DierGezondheid kiest wederom voor Zijm Bedrijfswagens

Demetris DierGezondheid
De meeste van u zullen zelf pluimvee hebben, in de pluimveesector werken of er een sterke affiniteit mee hebben;

Wij proberen hier u in het kort te vertellen wie wij zijn, hoe ons laboratorium en onze dierenartsenpraktijk werkt maar bovenal, u te informeren over de laatste ontwikkelingen en betreffende ziekten en problemen bij pluimvee.

We horen graag uw vragen, uw opmerkingen of uw ervaringen.
Dit alles kan via ons contactformulier maar bellen...

Review op door uit Duiven Bekijk review

Meneer Koot en zijn nieuwe Golf Variant

Ik ben op een de zeer aantrekkelijke verbouwingskorting afgekomen, daarna een warm onthaal gekregen. De verkoper heeft ruim de tijd voor mij genomen, aflevering in een week beloofd en door zelf de handen uit de mouwen te steken ook nagekomen. Chapeau Niek. Inmiddels lekker genieten van de nieuwe auto na 14 jaar met de oude vergroeid te zijn geweest.

Review op door uit Nootdorp Bekijk review

Aflevering Passat Variant aan Rene Peters

Mede door het uitstekende advies van Jeroen Oomens heb ik een prachtige Volkswagen Passat Connected Series besteld. Tijdens de aflevering nam Jeroen alle tijd voor een uitgebreide rondleiding in en rond de auto. Na zo'n 1500 km gereden te hebben weet ik zeker dat ik een zeer goede auto bij een zeer goede dealer heb besteld.

Review op door uit Arnhem Bekijk review

Nieuwe Volkswagen Polo voor Liz Jacobsz van Curves Arnhem

Geweldig blij met mijn nieuwe Polo, geweldig blij met Jeroen Oomens die mij met alles heeft bijgestaan. Geweldig blij met de mooie inruilprijs. Al met al top! Vrijdagmiddag de Polo opgehaald en diezelfde vrijdagnacht hiermee vertrokken naar Italiƫ en vervolgens naar Frankrijk. Wat heeft dit autootje zich bewezen in mijn vakantie met een doop van 3500 km. Dank Jeroen, ik ben blij!

Review op door uit Arnhem Bekijk review