Laatste Afleveringen

Aflevering Volkswagen Polo Mevr. de Vink

Ik ben heel blij met mijn nieuwe auto! De service van Zijm is erg goed. Doordat mijn auto kapot was, had ik eigenlijk meteen een auto nodig. Tijdelijk een leenauto gekregen zodat mijn auto goed klaar kon worden gemaakt. Ook het contact met Zijm en N. van den Hoven heb ik zeer prettig ervaren!

Review op 11 november 2014 door Mevr. De Vink uit Arnhem Bekijk review

Aflevering Audi Q3 Sport Edition aan de familie van den Born

Hartelijk dank voor je deskundige begeleiding bij de koop van onze Q3, Maurice. Wij danken je voor de faire onderhandeling en de snelle levering van de auto. We hopen ook in de toekomst nog weer zaken met je te mogen doen.

Review op 10 november 2014 door Aflevering Audi Q3 aan de familie van den Born uit Elst Bekijk review

Aflevering Volkswagen Golf variant Fam. van Haeren

Jullie hebben ons heel erg blij gemaakt met deze auto en hebben al bijna 300 km op de teller staan! Top auto! nog heel erg bedankt voor de top service en voor jullie vriendelijke behandeling! zijn erg content! nazorg is ook perfect!

Review op 6 november 2014 door Fam van Haeren Bekijk review

Aflevering Audi A3 Limousine aan familie Sommers

Het was voor de 2e keer een waar genoegen "De mooiste winkel van Nederland" te bezoeken voor de aflevering van onze nieuwe auto. Veel dank aan Arjan Manuels die ons op een uiterst plezierige wijze dit hele traject heeft begeleid. We gaan ervan genieten! Vriendelijke groet, Gerrie en Desiree Sommers uit Pannerden.

Review op 5 november 2014 door De heer G. Sommers uit Pannerden Bekijk review

Al ruim vijftig jaar streven de medewerkers van Zijm ernaar om een band met de klanten op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Bij Zijm draait het uiteraard om auto’s, maar nog meer om de mensen die er in rijden.

Meer informatie

Contact

U vindt ons in een van onze vestigingen in Arnhem Zuid, Arnhem Noord, Huissen en Duiven!