Laatste Afleveringen

Rietje Visser veel plezier met jouw nieuwe up!

Lieve mensen, bedankt voor alle tijd die ik kreeg. Zoals altijd een bakkie leut en een fijn gesprek met Niek. Niets was teveel. Uitleg was top en behulpzaamheid hoog! Voor uitleg met een leuke vent word je bij Zijm altijd verwend, dit is mijn 5-sterren waard. Geniet van vertrouwen wat je krijg bij Zijm, daar kun je op bouwen. Dus voor mij waar zou ik zijn zonder auto van Zijm. Lieve gr. Riet Visser

Review op door uit Arnhem Bekijk review

Robert – Jan de Vos en zijn fantastisch Golf R-Line

Beste Jeroen, ik wil je zeer bedanken voor je inzet en betrokkenheid tijdens het bestelproces. En de aflevering van de auto hebben jullie leuk aangekleed, en de kids lopen helemaal weg met hun nieuwe knuffels. Ik waardeer zeer de tijd die je nam om enerzijds het papierwerk en formaliteiten door te nemen, maar bovenal de gehele uitleg rondom the ConnectedSeries tools die de auto heeft. Alles is prima ingesteld en ben een tevreden berijder van deze nieuwe Golf!

Review op door uit Oosterbeek Bekijk review

Fam Rutten, wat een mooie Touran !

Geweldig, deze nieuwe Touran. Heerlijk om niet meer te hoeven schakelen. De auto rijdt erg fijn en soepel. De aflevering door Niek was erg fijn, bijna alle nieuwe snufjes zijn uitgelegd. Dank voor deze wijze van afleveren.

Review op door uit Arnhem Bekijk review

Storm Media kiest voor nieuwe Move up! van Zijm Arnhem !

Wij hebben als Storm.Media onze eerste bedrijfsauto gekocht. Bij Zijm zijn we van A tot Z goed en vriendelijk geholpen. Een mooie, nieuwe, witte Volkswagen up! Team Storm.Media is er erg blij mee en kunnen niet wachten tot deze oranje is bestickerd en tot Storm.Media is omgedoopt.

Review op door uit Elst Bekijk review

Richard en Wendy gefeliciteerd met jullie nieuwe Volkswagen Polo.

We zijn erg leuk en goed geholpen door Niek. Ook onze dochter vond het telkens erg gezellig en werd er leuk bij betrokken. Niek heeft laatst nog contact met ons opgenomen of we nog vragen hadden m.b.t. de auto, erg fijn! Nu genieten we van onze nieuwe auto! Dank je wel!

Review op door uit Arnhem Bekijk review