Laatste Afleveringen

Robert – Jan de Vos en zijn fantastisch Golf R-Line

Beste Jeroen, ik wil je zeer bedanken voor je inzet en betrokkenheid tijdens het bestelproces. En de aflevering van de auto hebben jullie leuk aangekleed, en de kids lopen helemaal weg met hun nieuwe knuffels. Ik waardeer zeer de tijd die je nam om enerzijds het papierwerk en formaliteiten door te nemen, maar bovenal de gehele uitleg rondom the ConnectedSeries tools die de auto heeft. Alles is prima ingesteld en ben een tevreden berijder van deze nieuwe Golf!

Review op door uit Oosterbeek Bekijk review

Fam Rutten, wat een mooie Touran !

Geweldig, deze nieuwe Touran. Heerlijk om niet meer te hoeven schakelen. De auto rijdt erg fijn en soepel. De aflevering door Niek was erg fijn, bijna alle nieuwe snufjes zijn uitgelegd. Dank voor deze wijze van afleveren.

Review op door uit Arnhem Bekijk review

Storm Media kiest voor nieuwe Move up! van Zijm Arnhem !

Wij hebben als Storm.Media onze eerste bedrijfsauto gekocht. Bij Zijm zijn we van A tot Z goed en vriendelijk geholpen. Een mooie, nieuwe, witte Volkswagen up! Team Storm.Media is er erg blij mee en kunnen niet wachten tot deze oranje is bestickerd en tot Storm.Media is omgedoopt.

Review op door uit Elst Bekijk review

Richard en Wendy gefeliciteerd met jullie nieuwe Volkswagen Polo.

We zijn erg leuk en goed geholpen door Niek. Ook onze dochter vond het telkens erg gezellig en werd er leuk bij betrokken. Niek heeft laatst nog contact met ons opgenomen of we nog vragen hadden m.b.t. de auto, erg fijn! Nu genieten we van onze nieuwe auto! Dank je wel!

Review op door uit Arnhem Bekijk review

Aflevering hele gave Beetle Dune

Geweldige prachtige auto gekregen van mijn man, gekocht bij Zijm Arnhem Zuid. Ben erg blij met mijn Beetle Dune.
Fijne verkopers Niek en Mark. En we zijn ook reuze blij met de attentie, taart in de vorm van een Beetle Dune, geweldig!!

Review op door uit Oosterbeek Bekijk review

Mevrouw Croonen en haar fantastische mooie Cross Polo DSG

Mijn partner ging naar Zijm voor de bandenwissel. Hij is al 60 jaar een Volkswagen-rijder. Ik was op zoek naar een andere auto. Deze Cross Polo stond daar in de garage. Mijn eerste indruk was prima. De afhandeling verliep na wat problemen vlot, prettig en naar volle tevredenheid. Het is voor mij precies de auto die ik zocht.

Review op door uit Elst Bekijk review

Fam Modest gefeliciteerd met jullie nieuwe Volkswagen Sportsvan

De aflevering van een nieuwe auto was voor ons de eerste keer! We zijn door Niek van den Hoven geholpen en hij heeft ons helemaal in de wereld van Volkswagen genomen. Het was voor ons een geweldige beleving. We hebben een uitstekende service en uitleg gekregen. Supergoed gedaan en de auto dat was een geweldige keuze we zijn er superblij mee.

Review op door uit Nijmegen Bekijk review