Laatste Afleveringen

Richard en Wendy gefeliciteerd met jullie nieuwe Volkswagen Polo.

We zijn erg leuk en goed geholpen door Niek. Ook onze dochter vond het telkens erg gezellig en werd er leuk bij betrokken. Niek heeft laatst nog contact met ons opgenomen of we nog vragen hadden m.b.t. de auto, erg fijn! Nu genieten we van onze nieuwe auto! Dank je wel!

Review op door uit Arnhem Bekijk review

Aflevering hele gave Beetle June

Geweldige prachtige auto gekregen van mijn man, gekocht bij Zijm Arnhem Zuid. Ben erg blij met mijn Beetle Dune.
Fijne verkopers Niek en Mark. En we zijn ook reuze blij met de attentie, taart in de vorm van een Beetle Dune, geweldig!!

Review op door uit Oosterbeek Bekijk review

Mevrouw Croonen en haar fantastische mooie Cross Polo DSG

Mijn partner ging naar Zijm voor de bandenwissel. Hij is al 60 jaar een Volkswagen-rijder. Ik was op zoek naar een andere auto. Deze Cross Polo stond daar in de garage. Mijn eerste indruk was prima. De afhandeling verliep na wat problemen vlot, prettig en naar volle tevredenheid. Het is voor mij precies de auto die ik zocht.

Review op door uit Elst Bekijk review

Fam Modest gefeliciteerd met jullie nieuwe Volkswagen Sportsvan

De aflevering van een nieuwe auto was voor ons de eerste keer! We zijn door Niek van den Hoven geholpen en hij heeft ons helemaal in de wereld van Volkswagen genomen. Het was voor ons een geweldige beleving. We hebben een uitstekende service en uitleg gekregen. Supergoed gedaan en de auto dat was een geweldige keuze we zijn er superblij mee.

Review op door uit Nijmegen Bekijk review

Nico Breij met zijn nieuwe Volkswagen Golf

Voor de de koop van deze auto ben ik rechtstreeks naar Zijm gegaan. Dit is het gevolg van een jarenlang (meer dan 30 jaar) rijplezier dat ik heb ondervonden met een Audi/Volkswagen van Zijm. Belangrijk vind ik de service die voor, tijdens en na de aankoop door de medewerkers van Zijm wordt geboden, en die is goed.

Review op door uit Arnhem Bekijk review