Laatste Afleveringen

Hele gave nieuwe Volkswagen up! voor Dhr. Arends

Vrijdag 18 juli na lang wachten de nieuwe auto opgehaald. Keuring verzorgt door de verkoper, kijkje achter de schermen mogen nemen echt helemaal top. Super tevreden hoe de aflevering was verzorgd en ook met de auto, en ook nog een kadobon mogen ontvangen om een keer naar de kapper te mogen. Gewoon helemaal top.

Review op door uit Arnhem Bekijk review

Oma Dijkstra veel plezier met uw nieuwe Volkswagen up!

Wat een sympathieke verkoper, die Niek van den Hoven!!! Niks geen poeha, lekker "gewoon" duidelijk en direct!! Mijn schoonzoon en ik konden met alle vragen terecht en Niek nam alle tijd om zaken uit te leggen. Vol vertrouwen heb ik mijn 5 jarige rode Uppie, waarin ik de afgelopen jaren met zoveel plezier heb gereden, bij Zijm achtergelaten en nu rijd ik in een fantastische paarsblauwe Volkswagen up! met
zoveel luxe accessoires.....Ook hierbij kreeg ik uitgebreide uitleg en hulp....Blij...

Review op door uit Zaandam Bekijk review

Rietje Visser veel plezier met jouw nieuwe up!

Lieve mensen, bedankt voor alle tijd die ik kreeg. Zoals altijd een bakkie leut en een fijn gesprek met Niek. Niets was teveel. Uitleg was top en behulpzaamheid hoog! Voor uitleg met een leuke vent word je bij Zijm altijd verwend, dit is mijn 5-sterren waard. Geniet van vertrouwen wat je krijg bij Zijm, daar kun je op bouwen. Dus voor mij waar zou ik zijn zonder auto van Zijm. Lieve gr. Riet Visser

Review op door uit Arnhem Bekijk review

Robert – Jan de Vos en zijn fantastisch Golf R-Line

Beste Jeroen, ik wil je zeer bedanken voor je inzet en betrokkenheid tijdens het bestelproces. En de aflevering van de auto hebben jullie leuk aangekleed, en de kids lopen helemaal weg met hun nieuwe knuffels. Ik waardeer zeer de tijd die je nam om enerzijds het papierwerk en formaliteiten door te nemen, maar bovenal de gehele uitleg rondom the ConnectedSeries tools die de auto heeft. Alles is prima ingesteld en ben een tevreden berijder van deze nieuwe Golf!

Review op door uit Oosterbeek Bekijk review

Fam Rutten, wat een mooie Touran !

Geweldig, deze nieuwe Touran. Heerlijk om niet meer te hoeven schakelen. De auto rijdt erg fijn en soepel. De aflevering door Niek was erg fijn, bijna alle nieuwe snufjes zijn uitgelegd. Dank voor deze wijze van afleveren.

Review op door uit Arnhem Bekijk review

Storm Media kiest voor nieuwe Move up! van Zijm Arnhem !

Wij hebben als Storm.Media onze eerste bedrijfsauto gekocht. Bij Zijm zijn we van A tot Z goed en vriendelijk geholpen. Een mooie, nieuwe, witte Volkswagen up! Team Storm.Media is er erg blij mee en kunnen niet wachten tot deze oranje is bestickerd en tot Storm.Media is omgedoopt.

Review op door uit Elst Bekijk review