ZIJM ; Sterk met Volkswagen Bedrijfswagens

Uw belang is ons belang.

Zorgeloze mobiliteit en transport is sinds onze oprichting, ruim 50 jaar geleden, de belangrijkste peiler van ZIJM geweest. Steeds weer proberen wij een moderne vertaling te vinden voor dit thema, met in ons achterhoofd de gedachte dat al onze klanten recht hebben op optimale dienstverlening.

Vandaar dat wij graag voor u klaar staan om u te adviseren en te begeleiden bij de invulling van uw mobiliteits- en vervoers- behoefte. Onze specialiteit is niet het éénmalig verkopen van een betrouwbare en veilige bedrijfswagen met een lange levensduur, nee ; Onze specialiteit is het gehele plaatje.

Volkswagen Bedrijfswagens ; niet alleen snel leverbaar uit voorraad maar bijna altijd speciaal met u en voor uw bedrijf samengesteld. Hierbij uiteraard rekening houdend met uw wensen en eisen, de technische mogelijkheden, overheidsvoorschriften, subsidie mogelijkheden en wettelijke bepalingen. Onze verkoop professionals hebben jarenlange ervaring en volgen ontwikkelingen op de voet om u van dienst te zijn.

Welke vorm heeft voor uw bedrijf de meeste fiscale voordelen ? Kopen of zakelijk financieel leasen, indien gewenst met een reparatie- en onderhoudscontract, of zorgeloos operationeel leasen.

Ook flexibiliteit kunnen wij u bieden. Zijm als Euromobiel partner heeft de beschikking over een enorme huurvloot van diverse modellen en uitvoeringen.

Huren per dag, week of maand of liever short-lease van 3 maanden tot 2 jaar

Dankzij ons uitgebreide netwerk en uitstekende afzetkanalen kunnen wij u altijd een goede inruilprijs bieden op uw huidige bedrijfs- en personen-wagen.

Voor een maatgesneden voorstel met een verrassend financieel plaatje maken wij graag een afspraak met u. Dat kan op een van onze filialen of uiteraard bij u op de zaak.

Efficiëntie is de eerste besparing.

Uw belang is ons belang, ZIJM Volkswagen Bedrijfswagens

Ik wil graag een advies gesprek aanvragen.

Terug naar bedrijfswagens

Contact

Erwin de Haan

Verkoopadviseur Volkswagen Bedrijfswagens

erwin.de.haan@zijm.nl

026-3194830

Contact en route

Service

Zijm Arnhem-Zuid

Marga Klompélaan 26
6836 BH Arnhem

info@zijm.nl
(026) 32 00 700

Zijm Arnhem-Noord

Merwedestraat 1
6826 AB Arnhem

info@zijm.nl
026-3522750

Zijm Huissen

Nijverheidsstraat 1
6851 EJ Huissen

info@zijm.nl
(026) 32 63 200

Zijm Duiven

Ratio 22
6921RW Duiven

info@zijm.nl
026-3522700