Privacy

Bescherming persoonsgegevens

Zijm B.V. is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van klanten en bezoekers van de website van essentieel belang is voor de activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Zijm B.V. houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.
De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Zijm B.V.. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens gevestigd te Den Haag.

Verwerking van persoonsgegevens

Zijm B.V. legt in het kader van haar dienstverlening gegevens vast wanneer u diensten en/of producten van Zijm B.V. afneemt of anderszins contact heeft met Zijm B.V.. Zijm B.V. gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van overeenkomsten, voor de ontwikkeling van producten en diensten en om klanten/bezoekers van haar nieuwe producten en diensten op de hoogte te houden. Hierbij tracht Zijm B.V. rekening te houden met voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over nieuwe producten en diensten en/of u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mailadres wilt intrekken kunt u een e-mail sturen naar: info@zijm.nl

Klikgedrag

Op de website van Zijm B.V.worden algemene bezoekgegevens, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Zijm B.V. haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Cookies

Tijdens een bezoek aan deze site kunnen cookies op uw systeem geplaatst worden. Hiermee kan Zijm B.V. bezoekgegevens verzamelen en terugkerende bezoekers herkennen. Met behulp van deze gegevens is Zijm B.V. in staat de site af te stemmen op de wensen en voorkeuren van haar bezoekers. Indien u niet wilt dat wij cookies op uw systeem plaatsen dient u in uw browser “cookies uitschakelen” in te stellen. Indien u de cookies accepteert dan zullen deze gedurende vijf jaar in uw computer blijven, tenzij u tussentijds uw cookies verwijdert. Het uitschakelen van cookies kan het gebruik van onze website en diensten beperken.

Andere sites

Op de sites van Zijm B.V. treft u links aan naar andere sites.Zijm B.V. kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de/het privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan: Zijm B.V., t.a.v. ICT, Postbus 4093, 6803EB Arnhem.

Wijzigingen

Zijm B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor het privacybeleid van Zijm B.V..

Contact

Niek van den Hoven

Verkoopadviseur Volkswagen

niek.van.den.hoven@zijm.nl

026-3200718

Contact en route

Bekijk ons aanbod

Service

Zijm Arnhem-Zuid

Marga Klompélaan 26
6836 BH Arnhem

info@zijm.nl
(026) 32 00 700

Zijm Arnhem-Noord

Merwedestraat 1
6826 AB Arnhem

info@zijm.nl
026-3522750

Zijm Huissen

Nijverheidsstraat 1
6851 EJ Huissen

info@zijm.nl
(026) 32 63 200

Zijm Duiven

Ratio 22
6921RW Duiven

info@zijm.nl
026-3522700