Een lease-auto…

Voor bedrijven die één partner en aanspreekpunt zoeken heeft Zijm een eigen lease afdeling in het leven geroepen. One-stop-shopping is het uitgangspunt. Daarnaast ontstaat er natuurlijk een scherp concurrerend tarief omdat we de auto’s zelf leveren en zelf onderhouden. Natuurlijk kunt u bij Zijm lease ook een ander merk dan Volkswagen, SEAT of Audi leasen en kan leasen in verschillende vormen.

Hieronder vindt u meer informatie over zakelijke lease maar leasen kan ook als particulier. We noemen dat het abonnement.

Het abonnement (Privé LEase)

Omdat leasing vaak zowel het financieren van de auto, verzekering als onderhoudskosten behelst kun je niet op elke auto een prijskaart plakken met een maandbedrag. Het hangt af van het aantal kilometers en de looptijd wat het maandbedrag wordt. Wij maken die berekeningen natuurlijk graag voor u…

 

Operationele lease.

Deze vorm biedt u het meeste gemak en de minste zorg. Alle zaken met betrekking tot de auto zoals aanschaf, verzekering, onderhoud en reparatie zijn gedekt, tot aan Europese hulpdienst in geval van een calamiteit aan toe als u dat wilt. De uitgelezen mogelijkheid om uw mobiliteitskosten te beheersen. Bij ons is operational lease in de meeste gevallen direct full-operational lease waarbij we alle componenten leveren, dus ook vervangend vervoer, schadeherstel etc. In uw contract staan de precieze afspraken en bij veel leasemaatschappijen worden bepaalde componenten (zoals bijvoorbeeld vervangend vervoer) geschrapt zodat u een lagere maandprijs betaalt. Wij vertellen u altijd vooraf welke componenten wij meenemen, zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Financial lease.

Bij deze vorm van leasing bent u economisch eigenaar van de auto. Voor u het voordeel dat u geen investering hoeft te doen, u profiteert van de investeringsaftrek en de fiscale aftrekbaarheid van de betaalde rente, daarnaast blijft uw bankkrediet onaangetast. Financial lease gaat dus alleen over de aanschafwaarde van auto. Onderhoud, reparatie, vervangend vervoer en andere componenten zijn niet meegenomen en betaalt u dus zelf per incident. Financial lease is goed te vergelijken met een financiering voor particulieren.

Shortlease.

Direct beschikken over een lease-auto in afwachting van levering van de bestelde auto of omdat u slechts een paar maanden over een lease-auto wilt beschikken. Shortlease biedt u alle voordelen van leasing tegen geringe meerkosten. Shortlease betekent dat u voor slechts enkele maanden een auto huurt. Wij rekenen dan niet de standaard dagtarieven maar belasten u tegen een veel gunstiger maandtarief. Ideaal als u niet weet wat de toekomst gaat brengen.

 

Contact

Michel Liethof

Verkoopadviseur SEAT

michel.liethof@zijm.nl

026-3200731

Contact en route

Bekijk ons aanbod

Service

Zijm Arnhem-Zuid

Marga Klompélaan 26
6836 BH Arnhem

info@zijm.nl
(026) 32 00 700

Zijm Arnhem-Noord

Merwedestraat 1
6826 AB Arnhem

info@zijm.nl
026-3522750

Zijm Huissen

Nijverheidsstraat 1
6851 EJ Huissen

info@zijm.nl
(026) 32 63 200

Zijm Duiven

Ratio 22
6921RW Duiven

info@zijm.nl
026-3522700