Werken bij Zijm B.V.

Zijm B.V. is een familiebedrijf dat meer dan een halve eeuw bestaat. Nog altijd wordt het bedrijf geleid door de familie en merk je op de werkvloer ook de vlakke organisatie en ontspannen manier van omgaan met elkaar. Zijm heeft altijd het beleid gehad duurzaam om te gaan met personeel. Dat betekent van jongs af aan opleiden en het behouden van een gezonde werkgever/werknemer relatie. Vanwege de continuïteit van het bedrijf en dit duurzame beleid is het geen uitzondering dat personeel langer dan 5, 10 of zelfs 25 jaar voor Zijm B.V. werkt.

Washulp voor de zaterdag (M/V)

Functieomschrijving

Bij Zijm in Arnhem-Zuid (Rijkerswoerd) zoeken we een zaterdagkracht die onze vloot huurauto’s, occasions en klantauto’s komt wassen.

In een klein team van jonge mensen zul je auto’s wassen. Het gaat dan om de occasions die wekelijks gewassen dienen te worden, demonstratieauto’s en huurauto’s. We hebben een eigen wasplaats met alle benodigde faciliteiten achter onze werkplaats. Daarnaast zijn er hier en daar nog wat hand- en spandiensten die uitgevoerd moeten worden waarvoor je gevraagd kunt worden. Het is handig als je in het bezit bent van een rijbewijs zodat je auto’s van en naar de wasplaats kunt rijden.

Eigenschappen voor deze functie

  • Gedreven, enthousiast en energiek.
  • Handen uit de mouwen en niet bang voor een spatje.
  • In het bezit van een Rijbewijs B is een pré.

Je bent woonachtig in de regio en voor de zaterdagen beschikbaar.

Contact

Voor meer informatie kun je contact op nemen via e-mail of stuur direct je curriculum vitae voorzien van motivatie naar marcel.abbink@zijm.nl.

Een open-sollicitatie mag ook!

Wij staan altijd open voor sollicitaties. Een motivatie en CV kun je zenden aan vacature@zijm.nl.

Verkoopadviseur (M/V) bij Zenna (Audi)

Bij Zenna (onderdeel van Zijm B.V.) zijn we op zoek naar een enthousiaste en professionele verkoopadviseur voor het merk Audi. We zoeken iemand met affiniteit voor jong-gebruikte Audi’s.

In onze prachtige werkomgeving die Audi ademt zoeken wij iemand die ons team aanvult en op het niveau houdt dat onze klanten van ons gewend zijn. Zenna werd in 2013 en 2014 Audi dealer van het jaar. In 2015 zaten we er dicht tegenaan en in 2016 zitten we weer in de Top 3. Dat betekent dat je met een ervaren en gedreven team te maken hebt dat geen steekje laat vallen.

Wij zoeken iemand die open staat voor nieuwe technieken en middelen om onze klanten nog beter van dienst te zijn zoals gebruik van Videoboodschappen, online chatten of whatsappen en andere vernieuwende media.

Je zult op termijn het trainingsprogramma bij Audi volgen zodat je gecertificeerd wordt om nieuwe Audi’s te verkopen maar hebt daarnaast ook affiniteit met gebruikte Audi’s.

Functie Eisen

 • Je beschikt over enkele jaren ervaring als verkoopadviseur (bij voorkeur één van onze merken of een ander premium merk).
 • Je beschikt over commerciële capaciteiten
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je kunt goed plannen en accuraat werken
 • Je bent woonachtig in de regio en bent fulltime beschikbaar
 • Representatief voor zowel Zenna als Audi
 • Affiniteit met zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie ontvang je een marktconform (variabel) salaris met bonuscomponenten en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Voor meer informatie kun je contact op nemen via de e-mail met Richard Groenendijk (Business Unit Manager Audi) of stuur direct je curriculum vitae voorzien van motivatie naar richard.groenendijk@zenna.nl. Gelieve alleen te reageren, indien je aansluit op het gevraagde profiel.