Zenna | Anniversary deals

 

slider - anniversary (pagina)

Op 1 april 2017 is Zenna 10 jaar gevestigd op bedrijventerrein de Beemd. Als Audi dealer met als eerste van Nederland een op zichzelf staand pand, zijn wij daar natuurlijk trots op én dat moet gevierd worden.

Tot en met 30 juni hebben wij voor u extra scherpe Audi private lease tarieven, met een maximaal voordeel van €5.820,-*. Daarnaast krijgt u van ons ook nog een brandstof waardecheque cadeau van €250,- bij een Audi A1 of Audi A1 Sportback en een waardecheque van €350,- bij een Audi A3, Audi A3 Sportback, Audi A3 limousine, Audi A3 Cabriolet of Audi Q2.

A1 banner (juist)

Groot in detail. De Audi A1.

De vernieuwde Audi A1 weerspiegelt een moderne levenswijze. Hij gaat uit van zijn eigen kracht, inclusief alle persoonlijke kenmerken die daarbij horen. Verder presteert hij goed en blijft hij op plezierige wijze verrassen. Andere voordelen van de vernieuwde Audi A1 zijn de zuinige motoren en de moderne technologie op het gebied van connectiviteit en navigatie. Kortom, deze compacte uitblinker vraagt om een nadere kennismaking. Grootsheid heeft immers meerdere kanten.

OFFERTE  CONTACT

divider - kleiner

A3-banner-juist

Verfrissend sportief. De Audi A3.

De Audi A3 oogt vlot en sportief. Zijn strakke design met de Singleframe-grille is zoals u dat van Audi verwacht. Ronduit uniek zijn de vele mogelijkheden om de A3 te personaliseren. Motor, versnellingsbak, aandrijving, koplampen, bekleding, infotainment en alle overige uitrusting: u bepaalt zelf hoe uw Audi A3 eruit komt te zien.

OFFERTE  CONTACT

divider - kleiner

Q2 banner (juist)

De Audi Q2. Een levendig karakter.

De Audi Q2 is een stadstype met scherpe randjes, een eigen karakter en een volledig nieuw, geometrisch lijnenspel. Hij is beslist zelfverzekerd en heeft krachtige TFSI- en TDI-motoren die 116 tot 190 pk leveren en optioneel met quattro vierwielaandrijving zijn te combineren. De uitrusting laat niets te wensen over. Sommige features waren tot nu toe alleen in veel duurdere auto’s te vinden. En de connectiviteit? Helemaal volgens het boekje met de Audi smartphone interface en de jongste generatie infotainment- en soundsystemen.

OFFERTE  CONTACT

divider - kleiner

UBR - witter

* Maximaal voordeel is berekend op een Audi A3 met een looptijd van 60 maanden en een korting van €97,- per maand. Actie is alleen geldig bij Audi private lease. Actie is geldig tot en met 30 juni 2017.

De genoemde vanaf prijzen zijn op basis van 10.000km per jaar, een looptijd van 48 maanden, geen extra opties en een eigen risico van €500,-.

Contact

Maurice Huizenga

Verkoopadviseur Audi

maurice.huizenga@zenna.nl

026-38 40 326

Contact en route

Bekijk ons aanbod

Service

Zenna

Florijnweg 35
6883 JN Velp

info@zenna.nl
026 - 38 40 320