0

Geen producten in je winkelmand.

Onderhoud bij de officiële dealer, betaal ik niet teveel?

Gepubliceerd op door Dorus Arts | Algemeen | Onderhoud, Werkplaats | Volkswagen Bedrijfswagens | 5372 weergaven

Natuurlijk zeggen wij volmondig “nee” wanneer de vraag gesteld wordt of men bij een dealer niet teveel betaalt, ten opzichte van andere bedrijven. Maar we zullen ons antwoord niet alleen toelichten, maar ook bewijzen. Zijm heeft namelijk een aantal zeer grote pluspunten t.o.v. universele bedrijven als het gaat om onze dienstverlening. Want prijsstelling betekent niet direct duur- of goedkoop, het is maar net wat je ervoor terugkrijgt.

Dienstverlening

Voordat we praten over wat iets kost, is het wel zo handig dat u weet, wát u precies aanschaft. Als je een stuk groente koopt, dan betaal je voor die groente. Dat is helder. Natuurlijk verkapt ook voor de winkel waarin de groente ligt maar dat is secundair en geldt voor alle groente. Bij onderhoud is het niet alleen het onderdeel dat je betaalt. Natuurlijk kunt u de onderdelen wel los kopen, maar dan zult u ze er zelf in moeten zetten. Wij communiceren daarom altijd prijzen inclusief montage.

Naast het onderdeel en de montage koopt u bij ons ook uitgebreide garantie. Hier leest u alles over onze garanties (maar ook de grote afwijkingen ten opzichte van universele garages). We hebben het dan niet alleen over 100% garantie op de montage en op het onderdeel, maar ook mobiliteitsgarantie. Wij garanderen namelijk dat u mobiel blijft wanneer u de reparaties en onderhoud bij ons laat uitvoeren. Mocht er toch onverhoopt iets defect gaan (het blijft natuurlijk techniek) dan hebben wij mobiliteitsservice, pechhulp voor onderweg. Wij komen u dan helpen, en waar wij niet in de gelegenheid zijn komt de ANWB. Kosteloos dus.

Offerte aanvragen

Gebruik maken van onze diensten?

Tot slot betaalt u voor onze expertise. Het komt vaak voor dat wij auto’s krijgen aangeboden via garagisten die storingen niet kunnen oplossen. Wij hebben alle apparatuur beschikbaar en kunnen u dus in één keer helpen. Komen wij er niet uit? Vanwege bijvoorbeeld een geheel nieuw product of onderdeel dan kunnen wij altijd onze importeur raadplegen en zij hebben rechtstreeks contact met de fabriek.

Prijzen

Het is voor ons onmogelijk om al onze prijzen in een overzichtelijke lijst aan u kenbaar te maken. Dat komt omdat alle modellen, motoriseringen en kilometerstanden andere adviezen tot gevolg hebben. Waarom een kwik-fit dat wel kan? Omdat zij een vanafprijs communiceren, bijvoorbeeld een APK keuring kost daar € 19,95 maar rijd je een diesel dan komen daar roetmetingskosten bij. De APK keuring kost bij ons € 25,- (tenzij je ook voor het reguliere onderhoud bij ons komt, dan doen we dat gratis) echter vinden wij het wel zo eerlijk dat wanneer je een diesel rijdt, we die extra kosten benoemen. Dat zelfde geldt voor afmeldkosten die ook de Kwik-Fit rekent maar in eerste instantie niet benoemt.

Zo ook met een grote beurt of banden. Montagekosten, uitbalanceren of uitlijnen nemen wij mee wanneer we een prijs voorleggen. Hoe we dat doen? Simpel, via de offerte aanvraag. Dat is een vrijblijvende aanvraag zodat we inzicht geven in de kosten voor de auto, all-in.

Weten wat onderhoud voor u kost? Vraag hier uw offerte aan, vrijblijvend.

Natuurlijk kan het zo zijn dat bijvoorbeeld bij een storing vooraf niet bekend is wat er gedaan moet worden om de auto weer naar behoren te laten functioneren. Wij rekenen dan diagnose kosten waarna we een offerte kunnen opstellen voor reparatie van het gevonden defect. De diagnose kosten worden aan u doorberekend maar indien we de reparatie ook voor u mogen uitvoeren gaan we daar natuurlijk zeer coulant mee om.

Vaste lage onderhoudsprijzen

Heeft u de reclame ook al gehoord? Vaste lage onderhoudsprijzen? Wij konden ze toch niet noemen? Nou ja, wel als we ook uit gaan van “vanafprijzen”. Het liefst maken wij een offerte voor u maar voor auto’s met ervaring hebben wij ook vaste lage onderhoudsprijzen. Een soort tarieflijst waarin u zelf kunt opzoeken wat bepaalde reparaties u kosten.