0

Geen producten in je winkelmand.

Zijm doet net dat beetje meer.

Gepubliceerd op door Marco Bulters | Algemeen | 20% bijtelling, 7%, Autobelastingen, transporter, Volkswagen Amarok | ŠKODA | 9053 weergaven

Volkswagen Zijm doet op alle fronten wat extra’s voor zijn klanten.

Johan Peters Johan Peters, Onderdelen adviseur Zakelijke klanten / Nora en Contactpersoon Part-One van Zijm b.v. heeft voor één van zijn zakelijke relaties een voetbal shirt geregeld van de huidige nummer 1 van de Nederlandse eredivisie. En niet zomaar een shirt, nee dit shirt is gesigneerd door de spelers van Vitesse. En natuurlijk ontbreekt de naam van de nieuwe eigenaresse niet. Helaas kon deze relatie door omstandigheden niet bij een wedstrijd van haar club aanwezig zijn. Johan maakt dat op deze wijze weer helemaal goed.

 

De trotse partner van Vitesse doet net dat beetje meer.