0

Geen producten in je winkelmand.

Navigatie updates voor Volkswagen nu langer gratis en zelf te installeren!

Gepubliceerd op door Dorus Arts

Navigatie-update.

Altijd op het juiste pad.

Het wegennet verandert elke dag. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland komen en verdwijnen er elke dag wegen, rotondes en straten. Daarom is het cruciaal je infotainmentsysteem up-to-date te houden met een navigatie-update.

Download hier je Volkswagen navigatie update!

Dubbel voordeel dus want u hoeft geen afspraak te maken in onze werkplaats én u wordt niet geconfronteerd met een factuur! De nieuwe Polo, Golf en Passat zijn uitgerust met de Discover Media en Discover Pro systemen van Volkswagen. Alle Auto’s die momenteel zijn uitgerust met deze systemen en de auto’s die we vanaf nu mogen leveren met deze systemen kunnen vrijwel een autoleven lang genieten van een up-to-date navigatiesysteem.

Pas 5 jaar nádat de navigatiesystemen niet meer geleverd worden zal Volkswagen stoppen met het updaten van de software. Zolang als dat we de Volkswagens met dit hagelnieuwe systemen leveren (voorlopig dus nog wel even) kunt u gebruik maken van de nieuwste software!

Eenvoudig zelf doen

de updates eenvoudig zelf uitvoeren klik dan hier. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe de updates uitgevoerd dienen te worden. Bovendien is er voor elk navigatiesysteem een handige instructievideo. Uiteraard kan ook de Volkswagen-dealer de updates uitvoeren.