Bedrijfswagens
Zijm Nieuws Navigatie updates voor Volkswagen nu langer gratis en zelf te installeren!

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Navigatie updates voor Volkswagen nu langer gratis en zelf te installeren!

Gepubliceerd op door Dorus Arts

Navigatie-update.

Altijd op het juiste pad.

Het wegennet verandert elke dag. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland komen en verdwijnen er elke dag wegen, rotondes en straten. Daarom is het cruciaal je infotainmentsysteem up-to-date te houden met een navigatie-update.

Download hier je Volkswagen navigatie update!

Dubbel voordeel dus want u hoeft geen afspraak te maken in onze werkplaats én u wordt niet geconfronteerd met een factuur! De nieuwe Polo, Golf en Passat zijn uitgerust met de Discover Media en Discover Pro systemen van Volkswagen. Alle Auto’s die momenteel zijn uitgerust met deze systemen en de auto’s die we vanaf nu mogen leveren met deze systemen kunnen vrijwel een autoleven lang genieten van een up-to-date navigatiesysteem.

Pas 5 jaar nádat de navigatiesystemen niet meer geleverd worden zal Volkswagen stoppen met het updaten van de software. Zolang als dat we de Volkswagens met dit hagelnieuwe systemen leveren (voorlopig dus nog wel even) kunt u gebruik maken van de nieuwste software!

Welk infotainmentsysteem heb ik?

Met de technologieën en nieuwe modellen van tegenwoordig kunnen wij ons voorstellen dat je niet (meer) exact weet welk infotainmentsysteem je hebt. Dit is echter wel belangrijk om te weten voor je navigatie update(s). Een overzicht van alle infotainment- en geluidssystemen per model vind je op deze pagina.

 

Uiteraard kunnen wij ook de updates uitvoeren voor u. Plan eenvoudig online een werkplaats afspraak in.

De informatie in dit artikel was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in regelingen, voorwaarden, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend.