0

Geen producten in je winkelmand.

De nieuwe Caddy. Dat zit wel goed.

Gepubliceerd op door Dorus Arts | Algemeen, Bedrijfswagens | Volkswagen Bedrijfswagens | 7464 weergaven

Volkswagen Caddy 2015 (32)

De nieuwe Caddy. Zit wel goed.

Al jaren behoort de Volkswagen Caddy tot de favoriete uitrusting van vakmensen en ondernemers. Om dat te blijven, is de nieuwe Caddy uitgerust met talrijke innovaties uit de personenwagens van Volkswagen. De motoren zijn schoner en zuiniger dan ooit tevoren. Het vernieuwde interieur en de nieuwe assistentiesystemen zorgen voor nóg meer rijcomfort en voor nóg meer veiligheid. En hebben we het al gehad over het nieuwe strakke design? Je zou bijna vergeten dat je in een bedrijfswagen rijdt. De nieuwe Caddy. Zit wel goed.

Offerte aanvragen

Meer weten?

Wij nemen graag contact met u op!

Volkswagen Caddy 2015 (3)

Volkswagen Caddy 2015 (4)

Exacte, dynamische lijnen; een nieuwe voorzijde; een nieuw ontworpen achterzijde: de nieuwe Caddy straalt degelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid uit. Bijzondere blikvangers: de nieuwe chromen sierstrip op de grille, de nieuw ontworpen achterlichten en de nieuwe, volledig metalen achterklep. Tevens is er optioneel een nieuwe dakrailing verkrijgbaar.

Offerte aanvragen

Meer weten?

Wij nemen graag contact met u op!

Volkswagen Caddy 2015 (5)

Het interieur van de nieuwe Caddy is geïnspireerd op de personenwagens van Volkswagen. En is grondig verbeterd met een nieuwe, hoogwaardige afwerking en veel slimme opbergmogelijkheden. Ergonomische stoelen, een verbeterde interieurakoestiek en een breed aanbod aan radio- en entertainmentsystemen geven het interieur een geheel nieuw niveau. U zou bijna vergeten dat u in een bedrijfswagen rijdt.

Volkswagen Caddy 2015 (7)Radio en Navigatie.

In de nieuwe Caddy is de nieuwste generatie multimedia leverbaar. Behalve de “Composition Audio”, “Composition Colour” en “Composition Media” radiosystemen is ook het “Discover Media” navigatiesysteem beschikbaar, waarvoor toekomstige navigatie-updates gratis zijn.

Volkswagen Caddy 2015 (9)Spraakherkenning.

Met het spraakherkenningssysteem kunt u de telefoon, de navigatie en de audiofuncties bedienen zonder uw handen van het stuur te nemen.

Offerte aanvragen

Meer weten?

Wij nemen graag contact met u op!

Volkswagen Caddy 2015 (6)

Connectiviteit.

Via de USB-poort kunnen externe media (zoals MP3-speler) aangesloten worden. Bovendien maakt de Bluetooth-functie voor mobiele telefoons handsfree bellen mogelijk.

Volkswagen Caddy 2015 (8)

Comfort-aansluiting voor de mobiele telefoon.

Handig: laad uw smartphone op via de USB-poort in een opbergvak. En de draadloze externe antenneverbinding verbetert de ontvangst van uw mobiele telefoon.

Offerte aanvragen

Meer weten?

Wij nemen graag contact met u op!

Volkswagen Caddy 2015 (10)

Volkswagen Caddy 2015 (15)

Adaptive Cruise Control (ACC).

Houdt automatisch afstand op voorliggers tot een door de bestuurder ingestelde afstand. ACC meet met een sensor de afstand (tot 120 m) en de snelheid ten opzichte van voorliggers en houdt zo automatisch de vooraf ingestelde afstand vast. ACC wordt geleverd i.c.m. Front Assist noodremassistent.

Volkswagen Caddy 2015 (12)Light Assist grootlichtassistent.

Boven 60 km/h en in volledige duisternis schakelt het systeem automatisch grootlicht in. En schakelt automatisch grootlicht uit als er voor- of tegenliggers zijn, om te voorkomen dat zij verblind worden.

Volkswagen Caddy 2015 (13)Rear View achteruitrijcamera.

Geeft een duidelijk beeld van de ruimte achter de auto en helpt bij het parkeren. De achteruitrijcamera is alleen leverbaar in combinatie met een achterklep en het multimediasysteem Composition Colour, Composition Media of Discover Media.

 

Volkswagen Caddy 2015 (14)Vermoeidheidsherkenning.

Suggereert met optische en akoestische waarschuwingssignalen wanneer de bestuurder er verstandig aan doet een pauze te nemen, bijvoorbeeld bij afwijkende stuurpatronen.

Volkswagen Caddy 2015 (15)Cruise control incl. snelheidsbegrenzer.

Houdt de gekozen snelheid vast of beperkt de snelheid tot een door de bestuurder gekozen waarde.*** Cruise control is op uitvoeringen met Euro5 motoren alleen beschikbaar zonder snelheidsbegrenzer.

Volkswagen Caddy 2015 (11)Standaard vier airbags.

Standaard op elke nieuwe Caddy zijn airbags voor de bestuurder en de passagier. Behalve de airbags in stuur en dashboard, zijn er zij-airbags in de zijkant van de stoelen geplaatst. Deze vier airbags samen bieden samen de inzittenden de best mogelijke bescherming bij frontale en zijdelingse botsingen. De passagiersairbag kan met de autosleutel uitgeschakeld worden.

 

Volkswagen Caddy 2015 (16)

 

 

De nieuwste generatie motoren.

In de nieuwe Caddy wordt de nieuwste generatie zuinige Volkswagen motoren leverbaar die voldoet aan de Euro 6 emissienorm. Elk van deze innovatieve motoren is voorzien van een BlueMotion Technology-pakket, bestaande uit een start/stopsysteem, inclusief remenergie-terugwinning en banden met lage rolweerstand. De Euro 5 dieselmotoren blijven tot medio 2016 leverbaar.

Offerte aanvragen

Meer weten?

Wij nemen graag contact met u op!

Volkswagen Caddy 2015 (18)De nieuwe TDI-motoren.

De zuinige 2.0 turbodieselmotoren met common-rail directe inspuiting zijn leverbaar met verschillende vermogens. Bijvoorbeeld de nieuwe Caddy 75 kW BlueMotion bestelwagen, welke zuiniger is dan zijn voorganger.

Volkswagen Caddy 2015 (30)TSI.

Bij de TSI-benzinemotoren van Volkswagen is de motorinhoud kleiner dan voorheen. Toch zijn deze motoren krachtiger door onder andere een directe inspuiting.

Volkswagen Caddy 2015 (27)EcoFuel.

EcoFuel-motoren maken gebruik van van aardgas, de schoonste fossiele brandstof die er is, en kenmerken zich door een laag verbruik en een zeer lage CO2-uitstoot. Als u gebruik maakt van het nóg duurzamere Groen Gas, komt betaalbaar CO2-neutraal rijden binnen handbereik.

 

 

Volkswagen Caddy 2015 (26)DSG.

DSG staat voor Direct Shift Gear, een systeem dat in een fractie van een seconde, automatisch van de ene naar de andere versnelling schakelt, zonder dat de aandrijvende kracht wordt onderbroken.

Volkswagen Caddy 2015 (17)4MOTION de sterkste onder de 4×4 motoren.

De nieuwe Caddy met 4MOTION vierwielaandrijving heeft superieure grip, sporing en bochtenstabiliteit. De Caddy heeft het grootste laadvermogen en de sterkste motoren in het 4×4-segment.

 

 

Volkswagen Caddy 2015 (5)

Offerte aanvragen

Meer weten?

Wij nemen graag contact met u op!

Volkswagen Caddy 2015 (29)

Volkswagen Caddy 2015 (23)

Offerte aanvragen

Meer weten?

Wij nemen graag contact met u op!