0

Geen producten in je winkelmand.

Gemeente Zevenaar kiest voor Zijm en de groene e-up!

Gepubliceerd op door Dorus Arts | Algemeen, Duurzaamheid | Volkswagen | 3123 weergaven

De gemeente Zevenaar kiest voor duurzaam. Dat betekent investeren in de toekomst en investeren in groene mobiliteit. De Volkswagen e-up! past goed in dat plaatje alsmede een fietsplan 2.0. Ze stimuleren op hun geheel eigen innovatieve wijze groen gedrag van personeel.

Het stimuleren van Groen gedrag van medewerkers vertaalt zich in de Forenzo app. Een app waarmee je fietsritjes van en naar het werk kunt registreren. Medewerkers worden aan de hand van de app beloond en zo probeert de gemeente hun personeel te motiveren om op de fiets te komen.

De medewerkers zullen – ook al komen ze op de fiets – ook mobiel moeten zijn tijdens werktijd en daarvoor zijn de Volkswagen e-up! een prima oplossing. De e-up! is een volledig electrisch aangedreven auto die zeer geschikt is voor de kortere ritjes binnen de gemeente.

Ook elektrisch rijden? Wij hebben een Volkswagen e-up! op voorraad. Bekijk hier

Met de overname van de vestiging in Duiven is Zijm dé partner in de regio. Collega’s Judith en Christian mochten aanwezig zijn bij de onthulling van de Volkswagens. Een leuk event met enthousiaste mensen maakte ook ons extra trots op deze mooie producten!