0

Geen producten in je winkelmand.

Verkoop Volkswagen Arteon gestart, vanafprijs onder 40.000 euro

Gepubliceerd op door Dorus Arts | Algemeen | Volkswagen | 827 weergaven

De nieuwe, stijlvolle en elegante Gran Turismo van Volkswagen is vanaf nu te bestellen als luxe en sportieve Business R in combinatie met de krachtigste 2.0 TSI- en 2.0 TDI-motoren. Binnenkort breidt Volkswagen het aanbod van de Arteon verder uit. De vanafprijs van de 110kW/150pk sterke, en rijk uitgeruste, Arteon 1.5 TSI zal onder de 40.000 euro liggen.

Nieuwe, geavanceerde assistentiesystemen

De Volkswagen Arteon beschikt over de nieuwste technologieën, zoals Adaptive Cruise Control. Die nu ook rekening houdt met snelheidsbegrenzingen en/of route-informatie en de snelheid automatisch hierop aanpast. Ook nieuw is de dynamische bochtenverlichting die op basis van het navigatiesysteem de verlichting in de bochten al aanpast voordat de auto de bocht daadwerkelijk wordt ingestuurd. Wanneer de bestuurder onwel wordt, remt Emergency Assist de Arteon niet alleen af, maar stuurt het systeem de auto ook naar de meest rechtse rijstrook mits het verkeer dit toelaat.

 

Leverbaar in vier luxe uitvoeringen

De Gran Turismo van Volkswagen is in de basisuitvoering onder meer standaard uitgerust met; Climatronic, Park Distance Control, Composition Media, Lane Assist, Adaptive Cruise Control, progressieve besturing, vermoeidheidsherkenning, gedeeltelijk elektrisch verstelbare ErgoComfortstoelen vóór en het Press & Drive startsysteem. Verder is de Arteon leverbaar in de luxueuze Elegance, Elegance Business en de sportieve Business R.

Wilt u weten wanneer de Arteon bij ons in de showroom staat? Ja, houd mij op de hoogte!

Breed scala aan motoren en transmissies

Wat betreft de aandrijving heeft u de keuze uit drie TSI turbo benzinemotoren (1.5 TSI Evo 110 kW/150 pk, 2.0 TSI met 140 kW/190 pk of 2.0 TSI met 206 kW/280 pk) en drie 2.0 TDI turbodiesels (110 kW/150 pk, 140 kW/190 pk of 176 kW/240 pk). Nieuw is de 1.5 TSI, mede dankzij Active Cylinder Management ACT is deze motorisering bijzonder efficiënt. Alle motoren zijn leverbaar met een 7-traps DSG-transmissie. De krachtigste TSI- en TDI-versies zijn standaard voorzien van DSG en 4MOTION vierwielaandrijving.

Vanafprijs onder de 40.000 euro

Na juni volgen de overige uitvoeringen van de Arteon, waarvan de exacte data en specificaties binnenkort bekend worden gemaakt. De vanafprijs van de Arteon 1.5 TSI 110 kW/150 pk met handgeschakelde zes versnellingsbak zal onder de 40.000 euro liggen.