0

Geen producten in je winkelmand.

Audi Zenna Nederlands kampioen…

Gepubliceerd op door Dorus Arts | Algemeen | Audi | 710 weergaven

Elk jaar organiseert Audi Nederland een wedstrijd voor professionals. Alle dealers in Nederland kunnen meedoen in de strijd om het beste service- en techniek-team van het jaar te worden. Dat zijn monteurs én service adviseurs die elk in een team van 3 op hun vakgebied de uitdaging aangaan en laten zien hoe vakkundig ze zijn.

Een goed begin, het halve werk…

Om deel te mogen nemen aan het uiteindelijke evenement (laten we zeggen: Het Nederlands Kampioenschap) moet je wel aantonen dat je hier ook thuishoort. Strenge voorrondes selecteren 8 teams per afdeling van alle dealers in Nederland. De afdelingen zijn service en techniek. Bij Zenna vinden wij de samenwerking tussen beide enorm belangrijk omdat onze afdeling service u dagelijks spreekt, informeert en adviseert. Zij vertalen de technische terugkoppeling van onze monteurs en helpen u bij het nemen van de juiste beslissing. Als één van beide achterblijft dan heeft u daar direct last van.

We waren dan ook verheugd dat beide afdelingen door waren en dus bij de beste 8 dealers van Nederland hoorden.

Zenna beste team van Nederland bij de Audi Twin Cup!

Tijdens de kampioenschappen worden per afdeling podiumplekken vergeven. Hoewel de monteurs van Zenna tijdens de voorbereidende opdracht nog bovenaan stonden werden het uiteindelijk twee tweede plaatsen. Daarmee was Zenna het best vertegenwoordigde bedrijf en wonnen collega’s Paul, Hendrik-Jan en Richard (ons service-team) en Bas, Jeremy en Arjan (ons monteurs-team) de prijs voor beste teamprestatie! En daar horen prijzen bij… Namens de directie van Zenna van harte gefeliciteerd.