0

Geen producten in je winkelmand.

De nieuwe SEAT Ibiza – winnaar volgens Autoweek!

Gepubliceerd op door Dorus Arts | Algemeen | SEAT | 147 weergaven

Autoweek testte de SEAT Ibiza in een multitest samen met de Ford Fiesta, Kia Rio, Mazda 2, Opel Corsa, Renault Clio en Suzuki Swift. Benieuwd wie er won? SEAT natuurlijk 😉

De Ibiza zelf testen?

plan je proefrit

Autoweek schreef:

Inmiddels ligt de tijd dat auto’s uit het B-segment vooral bedoeld waren om goedkoop van A naar B te komen wel achter ons. Kijk maar naar de nieuwe Seat Ibiza en Ford Fiesta, die allebei alles bieden wat je maar kan wensen, alleen in een kleine verpakking. Dat moet ook, want inmiddels is het segment aan alle kanten bezet door kleine kampioenen.

In je laatste maanden nog tot de top-3 van bestverkopende modellen in je segment behoren is niet voor veel auto’s weggelegd. De vorige Fiesta lukte dit echter wel. Mooi voor Ford, maar tegelijkertijd een probleem. Hoe vervang je namelijk een model dat na een carrière van negen jaar nog altijd niet uit de belangstelling verdwijnt? Antwoord: door er weinig aan te veranderen. Dat heeft Ford gedaan, want eigenlijk heeft het alleen de zwakke punten van de vorige generatie aangepakt en zijn de elementen die wél goed waren gehandhaafd.

Lees meer op autoweek.nl >>