0

Geen producten in je winkelmand.

Audi 10 Day Sale

Gepubliceerd op door Cas Franssen | Acties / campagnes | Audi | 521 weergaven

  • Tien dagen lang: nieuwe Audi’s met extra veel voordeel
  • Vrijwel alle Audi-modellen beschikbaar
  • Gemak dient de klant: Audi 10 Day Sale-modellen zijn allemaal uit voorraad leverbaar

nieuws bb

Op 9 november aanstaande is het weer zover: de Audi 10 Day Sale! Een unieke actie voor Audi-liefhebbers.

Tien dagen lang voordeel

Tijdens de Audi 10 Day Sale, van 9 tot en met 18 november, kunt u 10 dagen lang profiteren van unieke kortingen op speciaal geselecteerde Audi modellen. Om het aanbod zo gevarieerd en aantrekkelijk mogelijk te maken heeft Audi Nederland besloten om de 10 Day Sale campagne landelijk in te zetten! Dat betekend dus dat er nog meer verschillende Audi’s voor u beschikbaar zullen zijn.

Dat is nog niet alles, naast het extra uitgebreide actieaanbod kunt u ook profiteren van de extra scherpe Private Lease tarieven. Deze tarieven worden alleen gehanteerd tijdens deze 10-daagse Sale. Naast deze scherpe prijzen is er nog een bijkomend voordeel: alle 10 Day Sale-auto’s zijn uit voorraad leverbaar en dus direct te rijden!

Het actie aanbod zal vanaf 6 november aanstaande bekend worden gemaakt. Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Meld uzelf aan via deze link. Daarnaast wordt u als eerste op de hoogte gehouden van alle details omtrent de 10 Day Sale.

Nieuwsgierig naar het aanbod?Houd mij op de hoogte.

Optimaal gemak voor elke klant

Gemak dient de klant tijdens de Audi 10 Day Sale. Op de site kunt u instellen dat u automatisch een seintje krijgt zodra de Audi 10 Day Sale daadwerkelijk van start gaat. Zo vergeet u de startdatum van 9 november niet. Vanaf dat moment kunt u via de Audi 10 Day Sale-site kenbaar maken in welke auto u geïnteresseerd bent. Bovendien kunt u aangeven bij welke Audi-dealer u bijvoorbeeld een proefrit wilt maken. Deze dealer neemt vervolgens zelf contact met u op. Ook als de deal eenmaal gesloten is, blijft u profiteren van een vlot lopend proces: elke Audi uit de 10 Day Sale is direct te rijden. De Audi 10 Day Sale eindigt op 18 november.

Let op: De voorwaarden van de Audi 10 Day Sale campagne zijn niet te combineren met andere acties zoals. Na afloop van de actie zullen de prijzen van de campagnemodellen uit de lijst teruggezet worden naar het niveau van vóór de campagne.