Bedrijfswagens
Zijm Nieuws Elektronische must-have’s voor in uw auto

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Elektronische must-have’s voor in uw auto

Gepubliceerd op door Renske Zijm

Tegenwoordig draait de wereld om elektronica; alles bevat elektronica of heeft er mee te maken. Dit geldt ook voor de gadgets in de autowereld. In uw auto kunt u originele en handige technische gadgets plaatsen die zorgen voor dat extra stukje genot en/of veiligheid. Wij hebben een aantal van zulke elektronische gadgets op een rijtje gezet, zodat u precies weet wat u nog nodig hebt om uw auto helemaal up-to-date te maken met alle nieuwe technieken van nu.

Dashcams

 

Deze elektronische gadget zorgt vooral voor extra beveiliging, oftewel een extra ooggetuige. Met een dashcam kunt u namelijk zeer bruikbaar materiaal verzamelen om u te helpen bij het ontlopen van valse beschuldigingen, verhoging van uw verzekeringskosten en andere kwesties die voorkomen in het dagelijks verkeer. De dashcams van Thinkware en Blackvue zijn betrouwbaar en kwalitatief goed om u hierin van alle beelden te voorzien. Zo heeft u gegarandeerde zekerheid van bewijs. Bovendien zijn deze dashcams luxe afgewerkt en dusdanig ontworpen dat deze onopvallend gemonteerd kan worden op uw auto voorruit. Ook zijn de extra opties wifi en GPS beschikbaar. Bekijk de dashcams van Thinkware en Blackvue in onze webshop.

Navigatie update

Één van de belangrijkste elektronische gadgets in uw auto is de navigatie. Deze begeleidt u namelijk tijdens de reis en zoekt de beste routes voor u uit. Het is daarom belangrijk dat uw navigatiesysteem helemaal up-to-date is. De nieuwe navigatie update van 2018 bevat het meest recente wegennetwerk, inclusief alle kruip-door-sluip-door-routes. Zo wordt u via de snelste en meest file-vrije route naar uw bestemming geleid en bent u het meest efficiënt met uw tijd. Bekijk in de webshop de nieuwste navigatie updates.

Geluid

Voor vele mensen een ander belangrijk punt in de elektronica van de auto is geluid. Om in de auto volop van uw favoriete nummers te genieten en een goed telefoongesprek te voeren, is het zaak dat uw auto kwalitatief goed geluid heeft. Een subwoofer is dé oplossing voor goed geluid in de auto. Deze geluidsbox neemt namelijk weinig ruimte in beslag en zorgt voor zeer zuiver geluid, , vooral voor heldere lage tonen. Om ervoor te zorgen dat iedereen naar zijn/haar eigen muziek kan luisteren, zijn oortjes en/of hoofdtelefoons handig. Om de vrijheid te optimaliseren, zou een Bluetooth koptelefoon ideaal zijn. Zo kan iedereen onderweg én thuis genieten van zijn/haar eigen geluid. Bekijk alle geluidsaccessoires in onze webshop.

Video

Voor de lange reizen zijn films en series kijken steeds gebruikelijker.  Tegenwoordig kan je namelijk op bijvoorbeeld Netflix heel eenvoudig films en series downloaden op uw tablet en deze later onderweg in de auto bekijken. Om dit nog comfortabeler te maken, kan u uw tablet met tablethouders vastmaken aan de stoel. Zo hoeft u de tablet niet vast te houden en heeft u geen last van nekklachten. Als u niet het bezit bent van een tablet, kunt u met behulp van een DVD-speler ook heel eenvoudig en comfortabel films en series kijken. Op deze manier tilt u de autoreis naar uw vakantiebestemming naar het volgende niveau. Bekijk alle tablethouders en DVD-spelers in onze webshop.

Espressomachine

Voor lange reizen is een kopje koffie onderweg ideaal om wakker en scherper te blijven. Dit is daarom ook een veel gevraagd drankje bij de meeste tankstations. Met het mobiele koffiezetapparaat is uw favoriete warme drankje binnen handbereik zonder ergens te hoeven stoppen. Deze espressomachine zet verse koffie tijdens het rijden zodat u op elk moment tijdens de reis kunt genieten van een heerlijk kopje. Het apparaat is aan te sluiten op 12V in de auto en bevat een opbergtas en espressokoppen. De espressomachine is verkrijgbaar in onze webshop.

Volkswagen espressomachine

Volkswagen espressomachine

€ 179,-

Volkswagen espressomachine Het genot van heerlijke koffie onderweg. Dit mobiele koffiezetapparaat zet verse koffie tijdens het rijden. Door het apparaat…

Bekijk product

Alarmsystemen

Om diefstal te voorkomen is een goed alarmsysteem cruciaal in elke auto, maar niet alle auto’s hebben standaard een alarmsysteem. Een autoalarm waarschuwt de omgeving en kan de dief afschrikken. Wilt u uw auto extra goed beveiligen door middel van een alarm? Klasse 2 en 3 zijn verkrijgbaar in onze webshop en voor klasse 4 en 5 kunt u een offerte aanvragen of langskomen bij één van onze vijf vestigingen.

Wilt u meer tips om autodiefstal te voorkomen?

Adapterkabels en -hoesjes

Om alle elektronische gadgets werkende te houden, zijn adapters nodig. Zorg er daarom voor dat u altijd genoeg adapterkabels bij u hebt onderweg. Niets is zo vervelend dan dat tijdens een telefoongesprek of een spannende scène uw telefoon of tablet uitvalt. Ook kan u met een speciaal oplaadhoesje uw telefoon draadloos opladen op QI-oplaadstations. Deze oplaadstations zitten steeds vaker in auto’s, zodat u altijd een volle batterij heeft. Bekijk alle adapterkabels in de webshop.

Volkswagen Connected Car Module

Met de connected car module bent u altijd verbonden met uw auto. In de app kunt u onder andere zien wat het brandstofverbruik is, of de deuren vergrendeld zijn, wanneer uw auto een APK of onderhoud nodig heeft en u kunt zien waar uw auto zich bevindt. Daarnaast heeft u een overzicht van al uw gemaakte ritten en is het mogelijk om de ritregistratie download mogelijkheid aan te schaffen waarmee u uw ritten administreert conform de eisen van de belastingdienst. Zo weet u overal en altijd alles over uw auto. Bekijk de video hier onder voor meer informatie en bestel de Volkswagen Connected Car Module direct in onze webshop.

Met alle deze gadgets is uw auto geheel voorzien van de handigste technische snufjes. Zo maakt u de autoreis leuker en gemakkelijker voor alle meerijders.

 
Bekijk de actie voor meer informatie