0

Geen producten in je winkelmand.

Zenna is Audi Excellent dealer 2018

Gepubliceerd op door Dorus Arts

Zenna is door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2018. Een prijs die wordt uitgereikt aan de beste drie dealers van Nederland met een goede bedrijfsuitstraling en een zeer hoge mate van klantentevredenheid op het gebied van Sales en After Sales.

“Wij bedanken alle klanten voor hun loyaliteit aan Zenna en de positieve beoordelingen.”

Zenna is erg  zuinig op haar klanten. We proberen elke dag weer de beste service te bieden maar het zijn uiteindelijk onze klanten die het moeten ervaren. We zijn enorm trots dat het gelukt is excellent dealer te mogen zijn en willen u – tevreden klant bij Zenna – bedanken voor uw waardering en klandizie.

De titel Audi Excellent Dealer van het Jaar is door Audi Nederland in het leven geroepen en wordt jaarlijks toegekend. Doel hierachter is om dealers te stimuleren zich te blijven inzetten voor kwaliteitsverbetering en maximale klanttevredenheid.

De mate van klanttevredenheid op het gebied van sales én after sales wordt continu gemonitord door onderzoeksbureau TNS NIPO. Audi-rijders kunnen zich daarbij uitspreken over vele aspecten van de dienstverlening van ‘hun’ Audi-dealer. De algemene tevredenheid op het gebied van sales en after sales is hierbij een belangrijke factor. Op basis van de sterrenbeoordeling van onze klanten stelt TNS NIPO voor Zenna een klanttevredenheidsrapport op en dit heeft er in geresulteerd dat wij onszelf nu Audi Excellent Dealer 2018 mogen noemen. Wij willen daarom al onze klanten bedanken voor hun loyaliteit en alle positieve beoordelingen.