0

Geen producten in je winkelmand.

Oud-Vitesse speler Levchenko rijdt in de Volkswagen Arteon

Gepubliceerd op door Dorus Arts

Voormalig profvoetballer Evgeniy Levchenko, oud-speler van onder andere Vitesse, is dit weekend te zien in een gloednieuwe Volkswagen Arteon van Zijm. Hij heeft deze auto het gehele weekend tot zijn beschikking gekregen.

Zelf een keer proefrijden in de Arteon?

In zijn tijd als voetballer reed Levchenko al in een auto van Zijm, als sponsor van zijn toenmalige club Vitesse, en hij is Zijm nog niet vergeten. Nu rijdt hij dus voor een weekend opnieuw in een Volkswagen van Zijm.

Levchenko zette in 2014 een punt achter zijn loopbaan na periodes bij o.a. Vitesse, Sparta, FC Groningen en het Australische Adelaide United. Tegenwoordig is hij werkzaam als voetbalanalist bij Fox Sports en speelt hij in zijn vrije tijd graag een potje voetgolf.

Volkswagen Arteon
deze nieuwe Arteon weet met zijn bijzondere design iedereen te verrassen. De langgerekte contouren en lange wielbasis geven ‘m een exclusieve en zakelijke uitstraling. Levchenko is zelf erg modebewust en weet dus wel wat smaak is!

Wilt u zelf een keer in een Arteon proefrijden of wilt u meer informatie?