0

Geen producten in je winkelmand.

Even voorstellen: Thom Dijkstra – autogek!

Gepubliceerd op door Faryal Sardar

#THOM
Ken je dat gevoel? Wanneer een auto een flinke dot gas geeft en er pure herrie uit de uitlaat komt? Dat fijne gevoel, daar doe ik het voor!

Hé hallo, ik ben Thom. Ik slaap, eet, drink en droom auto’s.

Zal ik je kort wat dingen over mezelf vertellen? Het zal je wellicht niet verbazen dat ik een studie volg aan de IVA. Naast mijn studie werk ik bij Zijm Volkswagen in Nijmegen. Mijn ouders zijn hier al sinds jaar en dag klant. Bij Hegeman dan, want Hegeman heet Zijm tegenwoordig. #wistjedat?

Anyway, mijn vader had destijds een Volkswagen Golf R en ruilde deze in voor een Audi RS3. Die 5 cilinders, dat geluid. Het heeft me nooit meer losgelaten! In 2012 heb ik daarom de RS3/TTRS Club opgericht. Inmiddels houd ik me dagelijks bezig met de club. Op Instagram hebben we zelfs 151.000 volgers! Verder brengen we mondiaal eigenaren van een RS3/TTRS samen op meetings. Het voelt als een grote, warme familie. Een familie die blijft groeien.

#NEXTMEETING
Ik kijk uit naar 19 augustus. Dan sta ik, samen met Onur, Akshay en Mike (collega’s bij Zijm), op de Nurburgring. Hier organiseer ik een evenement waar ik 100 RS3 en TTRS eigenaren bij elkaar wil krijgen. En dat gaat lukken! Uiteraard houd ik jullie op de hoogte van deze meeting. Blijf je me volgen?

#VOLGMIJ
Wil je op de hoogte blijven van de meetings die ik organiseer of waar ik aanwezig ben? De leukste en dikste auto’s zien die bij Zijm binnenkomen? Blijf mij dan volgen!