0

Geen producten in je winkelmand.

EERSTE PRIJZEN NIEUWE AUDI A1 BEKEND

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker

Meer weten over de nieuwe Audi A1 Sportback.

Voor iedereen die sinds de onthulling van de nieuwe Audi A1 geen oog meer dicht heeft gedaan, is er goed nieuws: vanaf vandaag is Audi’s kleinste te bestellen. Hij is leverbaar in vier versies, met prijzen die beginnen bij € 25.995.

 

Voorlopig is de A1 alleen leverbaar met de 116 pk sterke 1.0 TSI-benzinemotor (30 TFSI). Een handgeschakelde zesbak wordt standaard voor € 25.995 geleverd, de zeventrapsautomaat is optioneel. Voor de jaarswisseling plaatst Audi de 1.0 driecilinder met 95 pk (25 TFSI) onder de 30 TFSI in de prijslijst. De prijzen van die basismotor worden op een later moment gecommuniceerd. Naast de basisuitrusting levert Audi de A1 Sportback optioneel met een Advanced- of S line-exterieur.

Speciaal voor Nederland komt Audi met de A1 Epic. Cruisecontrol, het connectivity-pakket, 17-inch lichtmetaal en parkeersensoren achter vinden standaard hun weg na een minimale investering van € 29.695. Ook de A1 Edition One is geprijsd. Als basis is de A1 S line gepakt, die vervolgens werd aangevuld met onder andere lichtmetalen 18-inchwielen, ledkoplampen en zwarte details in exterieur en interieur. De Edition One heeft een prijskaartje van minimaal € 36.895. Naast de 95 pk sterke instapper voegt Audi later ook een 1,5-liter viercilinder met 150 pk en 2.0 met 200 pk aan het gamma toe. De levering van de eerste modellen start medio november.