0

Geen producten in je winkelmand.

Actie van SEAT. Gratis BeatsAudio Sound System op geselecteerde Private Lease modellen.

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker

Private lease nu jouw SEAT Ibiza of Arona met gratis BeatsAudio

Muziek zoals de artiest het bedoeld heeft

Geniet van loepzuiver geluid in jouw SEAT. Met het BeatsAudio Sound System beluister je jouw favoriete muziek op ongekend niveau. En het mooie is: je krijgt dit systeem nu gratis op geselecteerde Private Lease modellen. Deze modellen zijn de SEAT Arona en de SEAT Ibiza.

Het leven is te kort voor stilte

Met BeatsAudio Sound System heb je al snel een flinke upgrade te pakken. En dat wil je:

  • 300 watt, 8-kanaals versterker
  • 6 premium speakers en 1 premium subwoofer
  • Digitale processor
  • Kortom: krachtig geluid door de hele auto

Verzekerd van het beste

Beats by Dre staat al sinds 2006 symbool voor premium geluidskwaliteit. Met koptelefoons, speakers en een eigen streamingservice zet het merk een nieuwe kwaliteitsstandaard in de audio-industrie. Een merk voor échte muziekliefhebbers. Voor kenners, die muziek willen horen zoals deze bedoeld is – altijd en overal.

Daarom zijn geselecteerde uitvoeringen van de SEAT Ibiza en Arona nu uit te rusten met een BeatsAudio Sound System bij een Private Lease contract. Zo ben je ook onderweg verzekerd van alleen de allerbeste muziekkwaliteit.

De actie loopt nog tot 20 december 2018.

Private lease nu jouw SEAT Ibiza of Arona met gratis BeatsAudio