0

Geen producten in je winkelmand.

Maak kennis met de T-Cross in 7 stappen.

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 

 

Wanneer worden de prijzen van de T-Cross aangekondigd?

 
We maken de prijzen van de nieuwe T-Cross begin december 2018 bekend. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de aankondiging? Schrijf je dan in voor de T-Cross nieuwsbrief.

 

 

Vraag 1.

Vraag 2.

 

 

Vanaf wanneer kan ik de T-Cross bestellen?

 
De T-Cross is begin december al te bestellen. Een paar maanden later, in het voorjaar van 2019, kun je de auto bij jouw favoriete dealer bezichtigen.

 

 

 

 

Hoe groot is de T-Cross?

De T-Cross is een compacte SUV met verrassend veel ruimte. Met een lengte van 411 cm, breedte van 176 cm en hoogte van 156 cm is de nieuwste Volkswagen nét wat langer en hoger dan de huidige Polo. 

 

 

Vraag 3.

Vraag 4.

 

 

Hoeveel bagageruimte heeft de T-Cross?

 
De T-Cross mag dan compact zijn, krap is ‘ie zeker niet. De auto heeft bijvoorbeeld met 455 liter de grootste bagageruimte in zijn klasse. En klap je de achterbank neer, dan creëer je maar liefst 1.281 liter aan ruimte. 

 

 

 

 

Hoe blijf ik op de hoogte van het nieuws over de T-Cross?

 
Schrijf je in voor de speciale T-Cross nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. 

 

 

Vraag 5.

Vraag 6.

 

 

Welke veiligheidsfeatures heeft de T-Cross?

 
Naast verrassend ruim, is de T-Cross ook nog opvallend veilig. Zo is de SUV standaard uitgerust met onder meer Front Assist met voetgangersherkenning, Lane Assist, City Emergency Braking en Hill Start Assist. Ook kun je je T-Cross optioneel laten uitrusten met Adaptive Cruise Control en Park Assist.

 

 

 

 

In welke uitvoeringen en met welke motoren wordt de T-Cross leverbaar?

 
De T-Cross komt in drie uitvoeringen: T-Cross, Life en Style. Elke uitvoering is standaard al luxe uitgerust, maar met de vele opties kun je jouw T-Cross helemaal eigen maken. Ook op het gebied van motoren is er keuze zat. Zo kun je gaan voor een van de twee efficiënte en krachtige benzinemotoren, voorzien van een 1.0 TSI driecilinder (70 kW/95 pk of 85kW/115pk). Rijd je liever op diesel? In het voorjaar wordt de 70kW/95 pk sterke 1.6 TDI dieselmotor leverbaar.

 

 

Vraag 7.