0

Geen producten in je winkelmand.

Team Sunweb met Tom Dumoulin rijdt de komende jaren ŠKODA

Gepubliceerd op door Dorus Arts

Grote successen

Team Sunweb bestaat sinds 2008 en in de afgelopen jaren is het team op basis van een hoogwaardige en vernieuwende topsportvisie, de bekende en geprezen Keep Challenging aanpak, uitgegroeid tot een van de toonaangevende teams in de mondiale wielersport.

Nederlandse renners en rensters zoals Roy Curvers, Wilco Kelderman, Tom Dumoulin, Sam Oomen, Lucinda Brand en Floortje Mackaij maken deel uit van het team. De winst in de Giro d’Italia en de wereldtitels ploegentijdrit bij zowel de mannen als de vrouwen in 2017 gelden als enkele van de hoogtepunten van het team.

Ook een ŠKODA rijden? Kijk dan welke ŠKODA bij jou past!

AutopartnerTour de France sinds 2004

ŠKODA is sinds 2004 aan de Tour de France verbonden als officieel sponsor en officiële autopartner. De SUPERB en SUPERB COMBI worden gebruikt door zowel de Amaury Sport Organisation (ASO), de organisatie van de Tour de France, als door teams. De derde generatie van het topmodel van ŠKODA werd in 2015 geïntroduceerd.

Welovecycling.nl

Om de betrokkenheid van het merk bij de wielersport nog verder te vergroten, lanceerde ŠKODA vorig jaar de Nederlandse versie van het internationale platform We Love Cycling. Het online ‘magazine’ op www.welovecycling.nl brengt spraakmakende wieler- en fietsverhalen, opvallende video’s en verslagen uit de tweewielerwereld.

Ook een ŠKODA rijden? Kijk dan welke ŠKODA bij jou past!