0

Geen producten in je winkelmand.

De nieuwe Audi SQ2 – dat is nog eens sportief!

Gepubliceerd op door Dorus Arts

  • Nu bestelbaar bij Zenna!
  • De hightech SQ2 is standaard compleet.
  • Audi individual - dat is nog eens persoonlijk samenstellen...

Direct meer weten?

De nieuwe Audi SQ2 – nu bestelbaar!

De Audi SQ2, het sportieve topmodel binnen de Q2-serie, is vanaf januari 2019 leverbaar voor een vanafprijs van € 61.110*. De Audi SQ2 onderscheidt zich met een markant uiterlijk en topprestaties van de 221 kW/300 pk sterke 2.0 TFSI-krachtbron.

Specifieke SQ2-pakketten

Speciaal voor dit topmodel is er het Audi SQ2 exterieurpakket (meerprijs: € 2.500). Dit omvat het optiekpakket zwart, zwarte blade en buitenspiegels, een speciale dakspoiler, ‘quattro’-aanduiding op de flanken, uitlaatsierstukken in zwart-chroom en gedeeltelijk gepolijste 19 inch gegoten lichtmetalen velgen. Het SQ2 interieurpakket (meerprijs € 2.500) is de perfecte aanvulling. Inbegrepen hierbij zijn zwarte fijnnappalederen bekleding met een binnenbaan in magmarood ruitstiksel, een grijze accentstreep en rode stiksels. De vloermatten met SQ2-logo zijn afgewerkt met rode contraststiksels en ventilatieroosters met een rode ring. De decoratielijsten zijn verlicht met het ambiente lichtpakket en de aandacht voor detail blijkt uit de sleutelcover met SQ2-logo.

Voor de Audi SQ2 is ook een groot aantal individuele opties beschikbaar zoals een ruime keuze uit lichtmetalen velgen, onder meer van Audi Sport. Zelfs een kleur naar wens behoort tot de mogelijkheden.

De Audi SQ2 is per direct te bestellen!

Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan - met offerte.

Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan - met offerte.