0

Geen producten in je winkelmand.

De nieuwste SUV van Zijm – de SKODA KAMIQ!

Gepubliceerd op door Dorus Arts

En dat is drie! SKODA komt met nóg een SUV, de KAMIQ. We kennen de T-Roc van Volkswagen inmiddels en de SEAT Arona blijft ook onverminderd populair. Bij Audi is het de Q2 die jaloerse blikken maakt op straat en dit jaar verwachten wij ook veel nieuws over de SKODA KAMIQ. Een compacte SUV waarvan wij hopen dat het vooral een comfortabele en goed handelbare SUV wordt mét de welbekende en begeerde hoge instap. Voeg daaraan toe de fijne TSI technieken die zorgen voor veel koppel, trekkracht en dus de mogelijkheid tot het voorttrekken van een caravan, en je hebt weer een auto waar veel van onze klanten enorm blij van worden.

Als eerste meer weten?

Volgende stap in SUV-offensief

Met de nieuwe ŠKODA KAMIQ zet de Tsjechische autofabrikant de volgende stap in zijn SUV-offensief en breidt het merk zijn aanbod uit met een compact en op levensstijl gericht instapmodel voor de Europese markt. De ŠKODA KAMIQ combineert de wendbaarheid en rijeigenschappen van een compacte auto met de klassieke voordelen van een SUV: een hogere zitpositie, beter zicht, gemakkelijker in- en uitstappen en meer bodemvrijheid. Op basis van het modulaire MQB-platform biedt het ŠKODA-model nieuwe assistentiesystemen en maakt het ook indruk met talloze Simply Clever-functies die net zo typerend zijn voor het merk als de royale beschikbare ruimte.

De wereldpremière van de nieuwe ŠKODA KAMIQ vindt plaats op de autosalon van Genève, (5 tot en met 17 maart 2019).

Reviews van klanten

  • Geen reviews aanwezig...

Nieuws over de ŠKODA KAMIQ

Bekijk al het nieuws