0

Geen producten in je winkelmand.

De e-Golf brengt je verder.

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker

Interesse in de e-Golf?

De e-Golf is de perfecte aanvulling van je wagenpark. De nieuwe e-Golf heeft een actieradius tot 230 km* en is qua totale autokosten zeer aantrekkelijk ten opzichte van een vergelijkbare benzine- of dieselauto. Door de scherpe prijsstelling, het HollandseWind® laadabonnement en de Milieu-investeringsaftrek is elektrisch rijden bereikbaarder dan ooit.

 

Bespaar op de totale kosten.

Elektrisch rijden is financieel gezien zeer interessant. De totale kosten van de e-Golf zijn namelijk lager dan die van een vergelijkbare benzine- of dieselauto. Alleen al op brandstof kan, dankzij het HollandseWind laadabonnement, tot wel 50% worden bespaard. Het laadabonnement kost € 70 exclusief btw per maand (o.b.v. 20.000 km per jaar) en is exclusief voor Volkswagen. Hieronder zie je de operational leasetarieven van Volkswagen Financial Services, gecombineerd met de brandstofkosten. De totale autokosten (Total Cost of Ownership) van de nieuwe e-Golf liggen € 20 per maand lager dan van een vergelijkbare benzine uitvoering en € 89 per maand lager dan van een vergelijkbare dieseluitvoering.

 

PrijsMotorVermogenFiscalewaardeNetto-
bijtelling p/m
Totaal vergelijkbare uitrustingLeasetariefBrandstof
excl. btw (inschatting)
TCO p/m*Verschil TCO p/m

E-GOLF

Elektro-

motor

136pk

€ 38.490

€ 52

€ 39.029

€ 579**

€ 70

€ 649

GOLF CL BENZINE

1.5 TSI

DSG

130pk

€ 29.380

€ 220

€ 32.959

€ 510

€ 140

€ 650

+ € 45

GOLF CL DIESEL

1.6 TDI DSG

115pk

€ 32.480

€ 243

€ 36.059

€ 629

€ 92

€ 721

+ € 116

*TCO o.b.v. 48 maanden en 20.000 km per jaar

**Alle bedragen zijn excl. btw. In deze TCO-berekening is rekening gehouden met de Milieu-investeringsaftrek (MIA).

 

Zakelijke vragen, wij regelen het!

Zijm zakelijk bestaat uit een team van enthousiaste mobiliteitsadviseurs die zijn opgeleid om u te adviseren op alle vlakken van zakelijke mobiliteit. Mark Puijpe en Jeroen van der Haar zijn eerste aanspraakpunt. Of het nu gaat om advies bij het opstellen van een wagenparkregeling of wanneer u de wens heeft uw wagenpark efficiënter in te richten met bijvoorbeeld flexibele mobiliteit. Wij regelen het!

 

Vraag een adviesgesprek aan >

 

 

 

Een transparant en flexibel contract.

Als beheerder van een wagenpark weet je graag waar je aan toe bent. Daarom maakt Volkswagen elektrisch rijden zo transparant en flexibel mogelijk voor je. Met het HollandseWind® laadabonnement laad je overal in Nederland voor een vast bedrag per maand. Thuis, op kantoor en openbaar. Inclusief snelladen. Als je het laadabonnement combineert met een operational leasecontract rijd je de e-Golf voor één vast maandbedrag, inclusief alle laadkosten. Ook is het laadabonnement en het leasecontract flexibel. Het laadabonnement is maandelijks opzegbaar. Voortijdig het leasecontract stopzetten is – tegen een meerprijs – ook mogelijk.

 

Meer over het laadabonnement >

 

Geen CO2 uitstoot.

De e-Golf draagt bij aan duurzaam ondernemen. Dankzij de volledig elektrische aandrijving produceert de e-Golf geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. Als je voor het – speciaal voor de e-Golf ontwikkelde – HollandseWind® laadabonnement van Eneco kiest, laad je overal in Nederland 100% groene stroom die uitsluitend is opgewekt door windmolens in Nederlandse windparken. Deze HollandseWind® stroom maakt elektrisch rijden echt CO2-neutraal.

 

 

 

Een goede actieradius.

Een grote actieradius bespaart tijd. Je collega’s hoeven immers niet meer tussendoor te stoppen om hun auto op te laden.
Daarom rijdt de e-Golf tot wel 230 kilometer op één lading*. Daarnaast ontvangen de berijders
een gratis rijtraining om zo efficiënt mogelijk op weg te gaan.

 

 

 

Eenvoudig een laadpunt geregeld via je dealer.

Snel, makkelijk en veilig je elektrische auto thuis of op kantoor te laden, kan je via jouw dealer een laadpunt door Eneco laten installeren. Bij het afnemen van het HollandseWind laadabonnement heb je tevens recht op een korting van € 350 (exclusief btw) op een laadpunt. Vraag je dealer naar de voorwaarden.

 

 

Korte laadtijd.

De e-Golf is na korte tijd aan het stroom weer klaar om de weg op te gaan.
Na 5,5 uur aan een laadpunt is de e-Golf weer volledig opgeladen.
Via snelladen duurt het slechts 45 minuten om de accu op te laden tot 80%.

 

Meer over het laadabonnement >

 

 

 

Altijd een rijke uitrusting.

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, maar ook het uitgebreide ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem met gebarenherkenning behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, maar ook het uitgebreide ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem met gebarenherkenning behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.