0

Geen producten in je winkelmand.

De ID NEO vanaf 8 mei te reserveren!

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker

De toekomst is dichterbij dan je denkt.

Vanaf 8 mei te reserveren!

De Volkswagen ID. NEO is vanaf 8 mei te reserveren! De ID. NEO zal het eerste model zijn in een reeks van nieuwe, volledig emissievrije Volkswagens. Binnenkort introduceren we de auto’s van de toekomst: de ID. NEO, ID. BUZZ en ID. CROZZ. Volledig elektrische krachtpatsers, ontworpen met ongekende innovativiteit en oog voor design. De ID modellen bewijzen dat elektrisch rijden ook toegankelijk en betaalbaar kan zijn. Zo is de toekomst ineens een stuk dichterbij. Wij kunnen niet wachten, jij ook niet?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

De modellen van de toekomst

 

 
 
 
 

ID. NEO.

Compleet, compact, comfortabel. De ID. NEO hatchback heeft een actieradius van 350 of 550 kilometer. Hoeveel heb jij nodig? De keuze is aan jou!

ID. BUZZ.

De Volkswagen klassieker heruitgevonden. Het herkenbare design en de vele rijfuncties maken de ID. BUZZ een elektrisch icoon.

ID. CROZZ.

Een sportieve SUV met vierwielaandrijving, steminteractie en een Augmented Reality head-up display. Dat is de ID. CROZZ.

ID. VIZZION.

Het topmodel van de nieuwe elektrische modellen. De ID. VIZZION reageert op de commando’s die jij met je stem en gebaren geeft.

Ontdek nu > 

 Ontdek nu > 

 Ontdek nu > 

 Ontdek nu > 

 

De modellen van nu

 
 

e-Golf.

Deze krachtige, 100% elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 230 kilometer. Standaard luxe uitgerust, met onder andere parkeersensoren en navigatiesysteem ‘Discover Pro’. Kom hem zelf bekijken tijdens een proefrit.

e-up!

Deze volledig elektrische up! is de compacte stadsauto van Volkswagen. Daarnaast heeft de e-up! alle eigenschappen van de gewone up!: pittig, efficiënt en fraai. Ervaar het nu zelf en plan een proefrit in.

Plan een proefrit in >

Plan een proefrit in >