Bedrijfswagens
Zijm Nieuws Nederlands Handbal team verliest nips van Slovenië – met Robin Schoenaker in de verdediging!

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Nederlands Handbal team verliest nips van Slovenië – met Robin Schoenaker in de verdediging!

Gepubliceerd op door Dorus Arts

Afgelopen donderdag speelde het Nederlands Handbalteam tegen Slovenië in Almere. Tijdens deze kwalificatiewedstrijd voor het EK in 2020 hebben de handballers de hele wedstrijd voor gestaan en zich sterk gehouden maar het mocht in de laatste minuten niet baten. Met een eindstand van 27 – 26 verloren ze op één punt.

Slovenië werd afgelopen WK derde en is de sterkste tegenstander in de poule-fase. Er is daarom nog niets verloren en alle kansen liggen nog open voor de mannen om deel te mogen nemen. Ze spelen a.s. zondag de uitwedstrijd in Slovenië. Daarna zijn er nog wedstrijden in juni tegen Estland en Letland. De eerste twee van elke poule gaan rechtstreeks door maar ook een paar van de beste derde plaatsen krijgen een ticket naar het EK.

Robin Schoenaker in de verdediging

“Onze” online marketeer Robin Schoenaker (sinds 2017 werkzaam bij Zijm) speelde een “sterke” wedstrijd. Dat moet wel want als centrale verdediger kom je tegen de sterkste mannen van de tegenstander te staan. De Slovenen zijn enorm maar Robin wist zijn mannetje te staan. Terwijl de scorende mannen adem nodig hadden om tot rust te komen knapte Robin met zijn collega verdedigers het zware werk achterin op.