0

Geen producten in je winkelmand.

Mii electric – Reserveer ‘m als eerste vanaf 17 juli

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker

 
 
Deze kleine stadsrakker bijt het spits af voor een nieuwe familie van geheel en gedeeltelijk elektrisch aangedreven SEAT-modellen. SEAT breidt het aanbod van elektrische auto’s en hybrides snel uit met onder meer hybrideversies van de Tarraco en Leon, én de volledig elektrisch aangedreven el-Born.De Mii electric heeft een 36,8 kWh lithium-ion accupakket. Hiermee haalt de Mii electric tot wel 260 km op één volle lading, volgens de WLTP-norm. Aan een snellader (40 kW gelijkstroomlaadpunt) is de elektrische Mii in een uurtje voor 80% opgeladen. Bij een wisselstroomlader van 7,2 kW duurt dat ongeveer 4 uur.
 
 
Compact van buiten, groots en compleet van binnen. De Mii electric is perfect voor gebruik in de stad en de buitenwijken. Altijd gemakkelijk manouvreren en parkeren, en toch ruimte genoeg voor de boodschappen of een avondje uit met vrienden. De bob zijn was nog nooit zo verleidelijk.De Mii electric wordt aangedreven door een krachtige elektromotor met 83 pk (61 kW) en 210 Nm koppel. Hierdoor sprint de Mii electric in 3,9 seconden naar de 50 km/h. Perfect voor in de stad. Echter voelt de Mii electric zich ook thuis op de snelweg, met een topsnelheid van 130 km/h.

Vanaf 17 juli kun je ‘m als eerste reserveren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte >

 
 
 
Ga voor schoon. De Mii electric stoot geen schadelijke stoffen of Co² uit.Standaard 16″ velgen, stoelverwarming, Lane Assist en nog veel meer.Met SEAT CONNECT weet je altijd en overal alles over jouw Mii electric.

Meer weten over de elektrische toekomst van SEAT? Bijvoorbeeld over de SEAT El Born, of de SEAT Minimó