0

Geen producten in je winkelmand.

Van Mossel op 1, Zijm snelste stijger

Gepubliceerd op door Lars te Riet

De beursgenoteerde Stern Groep is niet langer de grootste autodealer van Nederland. Stern verkocht vorig jaar 29.306 nieuwe personen- en bestelauto’s; 1,9 procent minder dan in 2017 en niet voldoende om de ambitieuze Van Mossel Automotive Groep nog langer voor te blijven. Vooral door tal van overnames klom Van Mossel naar een verkooptotaal van 31.375 stuks, bijna 30 procent meer dan in 2017. Dit en meer bleek gisteravond tijdens het drukbezochte Nationaal Dealerholding Event.

De Gelderse Zijm Holding klimt in 2018 – mede door een grote overname – van de 55ste naar de 29ste plek in de lijst en mag zich daardoor de snelst stijgende autodealer van Nederland noemen. AUMACON-directeur Clem Dickmann: “Zijm is nu een sterk merk in de regio Arnhem/Nijmegen, maar weet zich ook landelijk te manifesteren door sportsponsoring in de professionele voetbal-en handbalwereld. Merkenfocus, resultaatgerichtheid, originaliteit en behoedzaam ondernemen kenmerkt deze moderne ondernemers.” Dga Paul Zijm (rechts) nam het eerste exemplaar van de nieuwe Top-100 in ontvangst.

Ook de 'AUMACON Dealer Group Top-100 Europe' lezen?