0

Geen producten in je winkelmand.

10 redenen om te kiezen voor Private Lease bij ŠKODA

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker

Dit is Private Lease.

Een ŠKODA leasen als particulier is met Private Lease zo geregeld. Je rijdt voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto, zonder dat je een grote aanbetaling doet. En omdat alle belastingen en verzekeringen ook al zijn inbegrepen, hoef jij alleen maar de brandstof te regelen. Wel zo makkelijk.

Bekijk alle modellen ›

 

 

1.

Je kunt je droomauto helemaal zelf samenstellen.

 

Omdat je met private lease een splinternieuwe ŠKODA rijdt, kun je hem ook zelf samenstellen. Je kunt hem configureren en bestellen óf voor een ŠKODA uit voorraad kiezen zodat je sneller in je nieuw auto rijdt. De keuze is aan jou!

 

2.

Onze prijzen zijn altijd transparant.

 

Geen addertjes onder het gras, zodat jij zonder zorgen kunt genieten van je ŠKODA. Je betaalt namelijk een vast maandbedrag voor je nieuwe ŠKODA. Het onderhoud, reparaties, verzekering en belasting zit daarbij in! Je hebt wel te maken met een eigen risico zoals je dat nu ook kent van je auto-verzekering.

 

3.

Jouw ŠKODA dealer regelt onderhoud en reparaties voor je.

 

Onderhoud zit bij de maandprijs inbegrepen. Zijm – jouw dealer – zorgt voor de uitvoer van onderhoud en reparaties. De kosten zitten al in het maandbedrag dus je wordt niet geconfronteerd met onverwachte kosten!

 

4.

Je hebt standaard recht op vervangend vervoer na 24 uur.

 

Zo kan je ook door wanneer je ŠKODA dat even niet kan. Zou je ŠKODA onverhoopt toch kapot gaan en kunnen wij dat niet direct voor je repareren, dan heb je recht op vervangend vervoer. Je krijgt dan een andere ŠKODA mee zodat je toch op weg kunt.

 

5.

Schade- en ongevallenverzekering zijn voor inzittenden inclusief.

 

Niet alleen jij, maar ook alle inzittenden zijn goed verzekerd – standaard!

 

 

Alleen bij Zenna: €46 onder de landelijke prijs

17 - 30 september 2019

TIJDELIJK: Audi A1 Sportback voor slechts €299 per maand

Alleen bij Zenna: €46 onder de landelijke prijs

Van €345, voor slechts €299* per maand! Dat is een besparing van €2.208. Tijdelijk en alleen bij Zenna een extra scherp Private lease tarief op de Audi A1 Sportback Pro Line. Wees er snel bij, want voor deze actie geldt OP=OP.

Bekijk de actie

4 september - 20 december 2019

SEAT Leon Voorraadvoordeel

Bekijk de actie

Tot € 30 korting per maand*

1 juli - 30 september 2019

Private Lease Audi bij Zenna

Tot € 30 korting per maand*

Profiteer nu tijdelijk van extra scherpe Private Lease tarieven. De korting loopt op tot wel tientallen euro's per maand en geldt de gehele looptijd van het contract.

Bekijk de actie

Niet denken. Maar gaan.

5 september - 20 december 2019

SEAT private lease nu een auto uit voorraad.

Niet denken. Maar gaan.

Je rijdt al in een nieuwe SEAT vanaf € 209 per maand. SEAT Private Lease is geen gewone leasing. Het is SEAT Lease maar dan voor iedereen. Dus ook als je geen bedrijf hebt, kun je gewoon genieten van alle voordelen.

Bekijk de actie

Tijdelijk extra scherp geprijsd

26 juni - 30 november 2019

Private lease wel of niet? ŠKODA heeft het antwoord!

Tijdelijk extra scherp geprijsd

Profiteer nu tijdelijk van extra scherpe Private Lease tarieven. De korting loopt op tot wel tientalen euro's per maand* en geldt de gehele looptijd van het contract.

Bekijk de actie

Eén All-in Maandbedrag

De slogan “jij de brandstof, wij de rest” hanteren wij niet voor niets. Het enige dat je zelf betaalt is de brandstof. Verder zijn de scherpe maandtarieven altijd inclusief…:

Bekijk alle private lease modellen van Zijm.

6.

Je kunt je contract kosteloos beëindigen bij speciale omstandigheden.

 

Verlies je je baan of raak je arbeidsongeschikt? Dan kan het lastig zijn om je abonnement te blijven betalen. Je kunt je contract dan bij deze speciale omstandigheden kosteloos opzeggen.

 

7.

Ook in het geval van een scheiding kun je het contract kosteloos beëindigen.

 

Een echtscheiding is al vervelend genoeg. Kan je hierdoor de lasten van je Private Lease abonnement niet meer dragen? Dan kun je het contract kosteloos opzeggen.

 

8.

Geld terug bij te weinig kilometers en duidelijkheid bij teveel kilometers.

 

We vragen vooraf om een inschatting van het aantal kilometers dat je denkt te gaan rijden. Hoeveel je rijdt heeft immers invloed op de kosten dus daarover willen we duidelijkheid. Het kan natuurlijk zijn dat je meer (of minder rijdt) dan je vooraf had verwacht. Heb je minder kilometers gereden dan het maximum? Dan krijg je, vanaf 5.000 km, geld terug. En als je onverhoopt meer maakt dan in je contract staat, dan weet je van tevoren al wat dat extra gaat kosten. Deze bedragen verschillen per model, dus kijk daarvoor op je offerte of in je Private Lease contract.

 

9.

Het is altijd mogelijk om je contract voortijdig te beëindigen, tegen een opzegvergoeding.

 

Wil je je contract opzeggen? Dan kan dat tegen een opzegvergoeding. Deze vind je in je Private Lease contract. Als je vroegtijdig wilt stoppen omdat je gezinssamenstelling bijvoorbeeld is gewijzigd (en je dus groter wilt gaan rijden) dan denken wij heel graag mee in een goede oplossing.

 

10.

We zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease.

 

Dankzij dit keurmerk weet je zeker dat het contract transparant, helder en eerlijk is. Zo kies je altijd met een vertrouwd gevoel voor ŠKODA Private Lease.