0

Geen producten in je winkelmand.

Wat is private lease?

Gepubliceerd op door Dorus Arts

Wat is private lease? Dit is een vraag die wij vaak krijgen bij Zijm. Private lease bij Zijm is bedoeld voor particulieren die zekerheid willen. Met private lease word je geen eigenaar van de auto, maar sluit je een contract af voor een bepaalde tijd. Jij rijdt voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe auto! Geen grote aanbetaling, geen belasting en verzekering. Dat klinkt goed toch?! Het enige dat jij hoeft te regelen is de brandstof… De rest is opgenomen in een vast maandbedrag.

 “Jij de brandstof, wij de rest!”, luidt onze slogan ook.

Eén All-in Maandbedrag

In de calculatie wordt er rekening gehouden met een verwacht kilometrage. Vervolgens rekenen wij een all-in maandtarief uit. De scherpe maandtarieven voor private lease bij Zijm zijn altijd inclusief:

Wegenbelasting

Op de hoogte van de wegenbelasting hebben wij geen invloed, maar wij dragen wel de zorg voor de administratieve lasten.

Verzekering

Wij sluiten een All-risk verzekering voor je af. Wij zorgen ervoor dat je goed verzekerd de weg op gaat, inclusief alle inzittenden.

Onderhoud en reparaties

Zijm is in alle gevallen jouw aanspreekpunt voor service, reparatie, onderhoud en de vervanging van banden. Je hoeft dus niet zelf naar een ander, onbekend, garagebedrijf. Wij van Zijm regelen alles van a-tot-z.

Afschrijving

Wij rekenen niet met een restschuld of slottermijn. Het maandbedrag is inclusief afschrijving en rente.

Fabrieks- en mobiliteitsgarantie

Met een private lease auto bij Zijm beschik je over onze 24-uurs pechhulp voor onderweg als mobiliteitsgarantie. Bovendien is de fabrieksgarantie gewoon van kracht dus je komt niet voor onverwachte kosten te staan.

Cashback

Het is mogelijk om jouw huidige auto in te ruilen. De inruilwaarde van jouw huidige auto wordt direct op je rekening gestort! Overigens kun je er ook voor kiezen om dit bedrag te gebruiken om de maandlasten te verlagen.

Wat zijn de voordelen van private lease?

Behalve bovenstaande benefits, zijn er nog meer voordelen verbonden aan private lease bij Zijm. Het voordeel van private lease is o.a. dat:

  • Je in een gloednieuwe auto rijdt die je helemaal kunt samenstellen totdat het jouw droomauto is!
  • Je geen schadevrije jaren hoeft te hebben. Onze prijzen zijn altijd vast en transparant.
  • Je het leasecontract bij ons kosteloos en vroegtijdig kunt beëindigen als je niet meer aan de verplichtingen kunt voldoen. Denk aan: ontslag, arbeidsongeschiktheid of een scheiding. Bij veel andere private lease aanbieders kost dit tot wel €20,- extra per maand.
  • Wij een officiële merkdealer zijn en aangesloten zijn bij Keurmerk Private Lease. Je bent hierdoor verzekerd van een compleet leasecontract met eerlijke voorwaarden, zonder addertjes onder het gras.

Kies voor Private lease bij Zijm en rij in de nieuwste:

Volkswagen: up! Polo, Golf en meer…

Kies hier direct jouw model en stel jouw droom Volkswagen samen! Lees ook de 10 redenen om te kiezen voor Private Lease bij Volkswagen.

SEAT: Mii, Ibiza, Leon en meer… Stel hier direct jouw Seat samen!

Audi: A1, A3, Q2 en meer… Bekijk nu de private Lease Audi bij Zenna actie. Geldig van 1 juli t/m 30 september 2019. Lees ook de 10 redenen om te kiezen voor Private lease bij Zenna.

ŠKODA: Bekijk onze karaktervolle modellen en geniet van comfort en vrijheid. Lees ook de 10 redenen om te kiezen voor private lease bij Skoda.

Ervaar zorgeloos auto rijden met de beste service;

Kies voor Zijm private lease.

Wil je meer informatie over private lease?

Klik hier >>