Bedrijfswagens
Zijm Nieuws Nieuwe Passat 1.5 TSI heeft een prijs

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Nieuwe Passat 1.5 TSI heeft een prijs

Gepubliceerd op door Romy van Geffen

  • Zeer aantrekkelijke Comfort Business mét DSG-automaat al vanaf € 39.575*
  • Nog rijker uitgerust én tot € 3.000 scherper geprijsd dan voorganger
  • Krachtige en zuinige benzinemotor populair bij Passat-rijdend Nederland

De nieuwe Passat is vanaf nu ook te bestellen met de voor Nederland zeer interessante 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor. Hij is nog rijker uitgerust én tot € 3.000 scherper geprijsd dan zijn voorganger. De luxe Passat 1.5 TSI Comfort Business mét DSG-automaat is er al vanaf € 39.575*.

De 1.5 TSI benzinemotor is al sinds zijn introductie één van de meest populaire motoren bij Nederlandse Passat-rijders. Hij biedt hoge prestaties en is mede dankzij het Active Cylinder Management ACT (cilinderuitschakeling) zeer efficiënt. Nieuw voor de 1.5 TSI zijn een partikelfilter en een verdampingsfilter waarmee hij voldoet aan de strenge Euro 6d-TEMP-EVAP emissierichtlijn. De Passat 1.5 TSI heeft een topsnelheid van 220** km/u en accelereert in 8,7** seconden van 0-100 km/u.

Al enthousiast?

Deze zeer rijk uitgeruste Business-modellen bieden nog meer luxe tegen lagere prijzen en een aantrekkelijke fiscale bijtelling. De nieuwe Passat 1.5 TSI Limousine en Variant zijn vanaf vandaag te configureren.

Helemaal up-to-date

De nieuwe Passat springt in het oog met zijn nieuw vormgegeven grille, gerestylde bumpers, en nieuwe voor- en achterlichtunits met LED-technologie. Ook zijn er nieuwe exterieurkleuren en velgen beschikbaar. In het interieur vallen vooral de nieuwe materialen en het design van het stuur op. De nieuwe IQ.DRIVE assistentiesystemen, zoals Travel Assist, Emergency Assist en het vernieuwde Lane Assist maken (gedeeltelijk) autonoom rijden mogelijk. Het dashboard van de nieuwe Passat is voorzien van de nieuwste generatie infotainment met draadloze Apple Carplay, en de Digital Cockpit, het nieuwe naar persoonlijke voorkeur in te delen digitale instrumentarium met haarscherpe graphics.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

**) Genoemde prestaties gelden voor de Passat 1.5 TSI Limousine met DSG-transmissie. De prestaties van de andere uitvoeringen kunnen afwijken. Raadpleeg de uitgebreide technische gegevens in de prijslijst voor de prestaties voor de overige Passat 1.5 TSI modellen.