0

Geen producten in je winkelmand.

Ruil jij op tijd in?

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker

  • Hoe lang rijd jij in je gebruikte auto?
  • Wanneer is hét moment om mijn gebruikte in te ruilen voor een nieuwe?

Mijn gebruikte auto inruilen, wanneer is hét moment voor een nieuwe?

Je gebruikte auto inruilen, hoe werkt dat.Je kiest voor een gebruikte auto omdat je de eerste afschrijving wilt overslaan. Daarmee bespaar je snel een hoop geld. Echter worden de onderhoudskosten ook steeds hoger en daarom is het verstandig je auto op tijd weer in te ruilen voor een nieuwe.

Koopt u een auto uit de compacte of kleine middenklasse van 3 tot 6 jaar oud en gebruikt u deze 3 jaar? Dan bent u na die tijd gemiddeld bijna 25 procent goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe auto had gekocht.

Bron: Nibud

 

Gebruikte auto controleren voor inruilen
Snelheidsmeter van een occasion of gebruikte auto

Bij Zijm, auto’s tot 6 jaar

Niet voor niets hebben wij voornamelijk auto’s tot 6 jaar in onze voorraad. Een auto met meer ervaring wordt al snel minder interessant. Bij Zijm zijn we graag transparant. Dat betekent bijvoorbeeld dat we je graag alles vertellen over de auto’s die wij verkopen, en dus ook de historie. Natuurlijk zijn we zelf enthousiast over onze auto’s maar door onze samenwerking met CARFAX kun je bij ons een onafhankelijk rapport opvragen. Gratis. In het voertuighistorie rapport vind je de historie van jouw nieuwe occasion terug.

Wat is een goede kilometer stand?

Een vuistregel van veel leasemaatschappijen is dat een auto tussen de 160.000km en 180.000km vervangen moet worden om hoge onderhoudskosten te voorkomen. Economisch is een auto compleet afgeschreven op 200.000km. Heeft jouw auto je al zo ver gebracht? Bekijk of we een waardige opvolger hebben en vraag – vrijblijvend – de waarde op van je huidige auto!

Zoek een waardige opvolger ›

Ik wil mijn auto taxeren >

Kies zelf een afleverpakket

Bij Zijm ben jij de baas

Bij Zijm kies je zelf een afleverpakket met de bijbehorende extra’s. Op die manier bepaal je zelf alle aanvullende garanties, diensten en zekerheden.

Is het tijd om je occasion in te ruilen?

Lees hier meer

De garanties van Zijm

 

 

De mobiliteitsgarantie

Het doel van de Mobiliteitsservice om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

 

Bovag garantie

Altijd een “on-top-of” merkgaranties bij Zijm.