0

Geen producten in je winkelmand.

Wat zijn de voordelen van private lease

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker

Met Zijm Private Lease rij je als particulier voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe auto! Geen grote aanbetaling, geen belasting en verzekering. Het enige dat jij hoeft te regelen is de brandstof… Maar dat zijn niet de enige voordelen. Wij hebben de 10 voordelen van private lease op een rijtje gezet:

  1. Schade- en ongevallenverzekering zijn voor inzittenden inclusief

Niet alleen jij bent goed verzekerd in je nieuwe lease auto. Alle inzittenden zijn ook automatisch goed verzekerd!

 

  1. Reparaties en onderhoud worden geregeld door ons

Het maakt niet uit welk merk je kiest, onderhoud aan jouw lease auto zit bij de maandprijs inbegrepen. Onderhoud en reparaties worden uitgevoerd door Zijm, jouw autodealer. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan!

 

  1. Met private lease kun je de auto samenstellen waar je al jaren van droomt

Droom je al jaren van een splinternieuwe Audi of Volkswagen met alles erop en eraan? Met Zijm private lease kun je jouw droomauto helemaal zelf samenstellen. Je kunt de auto configureren of een auto uit voorraad kiezen als je sneller de weg op wil. Bekijk hier onze modellen »

 

  1. Bij pech heb je na 24 uur al vervangend vervoer

Mocht jouw lease auto onverhoopt kapotgaan en kunnen wij het niet direct repareren? Dan heb je na 24 uur recht op vervangend vervoer. Je krijgt dan een andere auto mee, van hetzelfde merk, zodat je toch kunt rijden.

 

  1. Onze prijzen zijn transparant

Je betaalt een vast maandbedrag voor jouw private lease auto. That’s it… geen addertjes onder het gras. Gewoon zorgeloos genieten van jouw nieuwe private lease Volkswagen of Audi. Het onderhoud, de reparaties, verzekering en belasting zitten in het bedrag! Je hebt wel te maken met een eigen risico zoals je dat nu ook kent van je autoverzekering.

 

  1. Private Lease bij Zijm wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden 

Dankzij dit keurmerk weet je zeker dat het private lease contract transparant, helder en eerlijk is. Kies altijd met een vertrouwd gevoel voor Zijm Private Lease.

 

  1. Jouw contract beëindigen vanwege speciale omstandigheden is bij Zijm geen probleem

Verlies je onverwachts jouw baan of raak je arbeidsongeschikt? Bij Zijm begrijpen we dat het dan lastig kan zijn om het abonnement te blijven betalen. Bij ons is het daarom mogelijk om het contract bij dit soort speciale omstandigheden kosteloos op te zeggen.

 

  1. Ook bij een scheiding kun je het contract kosteloos beëindigen

Ook een privé situatie zoals een scheiding, kan ervoor zorgen dat je de abonnementskosten niet langer kunt dragen. Het private lease contract kun je in dit geval kosteloos opzeggen bij Zijm.

 

  1. Het contract voortijdig beëindigen is altijd mogelijk tegen een opzegvergoeding

Wil je om welke reden dan ook het private lease contract opzeggen? Bijvoorbeeld vanwege een gezinsuitbreiding waardoor je groter wilt rijden. Dan is dat mogelijk bij Zijm Private Lease. Wij denken graag met je mee in een goede oplossing.

 

  1. Geld terug bij te weinig kilometers en duidelijkheid bij teveel kilometers

Het is lastig om vooraf in te schatten hoeveel kilometers je in een jaar gaat rijden. Echter vragen wij dit wel omdat het invloed heeft op de kosten. Als achteraf blijkt dat je meer of minder gereden hebt, verrekenen wij dit. Vanaf 5.000 km minder gereden kilometers krijg je geld terug. Als je onverhoopt meer maakt dan in je contract staat, dan weet je van tevoren al wat dat extra gaat kosten. Deze bedragen verschillen per model. Je kunt dit terugvinden op je offerte of in je private lease contract.

Wil je meer informatie over de voordelen van private lease?

Ga naar Zijm private lease ›