Bedrijfswagens
Zijm Nieuws Wij gaan verbouwen!

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Wij gaan verbouwen!

Gepubliceerd op door Leonie de Leeuw

Er gaat een heel proces aan vooraf, maar het resultaat mag er wezen: Een definitief verbouwingsplan met een go. Op vrijdag 6 september starten wij met de verbouwing van onze Volkswagen showroom in onze vestiging Duiven. De planning is dat de verbouwing tot +/- eind november zal duren.

Wat verandert er? De showroom gaat behoorlijk op de schop. Zo komt er een nieuwe vloer in de showroom te liggen, vervangen wij al het meubilair en krijgen de verkoopadviseurs en service- en magazijnmedewerkers nieuwe werkplekken. Daarnaast zal ook de werkplaats onder handen worden genomen.

Wat dit voor u betekent? Onze collega’s die u normaal via de Volkswagen showroom bereikt, werken voorlopig vanuit de SEAT showroom. Medio oktober zullen de verkopers van Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens al terug verhuizen naar de nieuwe showroom. Collega’s van de afdeling service en magazijn zullen volgen wanneer de verbouwing er op zit.

Wij doen ons best om te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de verbouwing.

Vind u het leuk om de ontwikkelingen van de verbouwing te volgen? Wij zullen u op de hoogte houden via nieuwsberichten, maar ook via onze social media kanalen.

Dit is hoe de Volkswagen showroom er op dit moment uit ziet: