Bedrijfswagens
Zijm Nieuws Fiscale voordelen van elektrische auto’s

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Fiscale voordelen van elektrische auto’s

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker

  • Geen wegenbelasting
  • Geen BPM
  • Verschillende subsidieregelingen
  • Slechts 4% bijtelling

 

Fiscale voordelen van elektrische auto’s

Rijd extra voordelig in een elektrische auto.

Fiscale voordelen van elektrische auto’s, wat zijn deze voordelen in Nederland? De Nederlandse overheid ziet net als wij de noodzaak en potentie van elektrisch rijden. In de toekomst, maar ook nu al. Daarom zijn er verschillende kortingsregelingen waar je als eigenaar van een elektrische auto gebruik van kunt maken. Bij aanschaf én bij gebruik van de auto. Er zijn verschillende fiscale voordelen van elektrisch rijden, denk hierbij aan; geen of verlaagde wegenbelasting, geen bpm, 4% bijtelling en subsidie mogelijkheden.

 

De fiscale voordelen van elektrisch rijden.