0

Geen producten in je winkelmand.

Wat krijg ik terug voor mijn auto wanneer ik overga tot private lease?

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker

Heb je nu een eigen auto, maar wil je overgaan tot private lease? Je kunt jouw gebruikte auto bij Zijm inruilen. ‘Wat krijg ik terug voor mijn auto?’ is een veelgestelde vraag. Wij leggen je graag uit hoe het werkt als je jouw oude auto bij ons inruilt en een auto wilt leasen.

Het maakt niet uit wat jouw reden is om jouw gebruikte auto in te ruilen, op een gegeven moment is het gewoon tijd voor een nieuwe. De voornaamste reden is dat een gebruikte, oudere auto op lange termijn stijgt in onderhoudskosten. Dit moment wil je voor zijn, daarom is het verstandig om de auto tijdig in te ruilen.

Auto inruilen bij Zijm

Wanneer je een nieuwe auto wilt leasen, is het mogelijk om bij Zijm jouw huidige auto in te ruilen. Er zitten meerdere voordelen aan jouw auto inruilen bij Zijm. Zo hoef je de auto niet zelf te verkopen. Je kunt de auto direct bij de dealer inruilen. Kortom: jij hoeft geen moeite te doen, geen afspraken te maken met particulieren en geen proefritten.

Wil je weten wat jouw huidige auto waard is? Doe de Kenteken check of laat de auto door ons taxeren.

Lees onze blog voor meer informatie over jouw gebruikte auto inruilen bij Zijm.

Wat krijg ik terug voor mijn auto?

Zoals hierboven al is aangegeven, kun je de auto bij Zijm laten taxeren. Hoe dit werkt? Je kunt een aanvraag doen om de auto te taxeren. De verkoper zal na de aanvraag aan de hand van foto’s en gegevens over de auto een taxatie maken. Wanneer je ervoor kiest om de auto bij ons in te ruilen, krijg je de inruilwaarde direct op je rekening gestort.

 

Wil je weten hoeveel jouw auto waard is?

Inruilpremies

Er zijn regelmatig mogelijkheden tot actiegebonden, extra inruilpremies. Deze acties kunnen de waarde van jouw auto verhogen, de zogenoemde inruilpremie. Met een inruilpremie kun je een hoger bedrag terugkrijgen voor jouw gebruikte auto.

Vraag een taxatie aan en laat een van onze verkopers naar jouw auto kijken. Wie weet profiteer jij van een extra inruilpremie of andere mogelijkheden!

Wil je weten hoeveel jouw auto waard is?

Wil jij overgaan tot private lease?

Wil je na het inruilen van jouw auto overgaan tot private lease? Je rijdt dan voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe auto, zonder lasten! Je hoeft enkel de benzine zelf te regelen.

Wist je dat..

Wanneer je jouw auto inruilt bij Zijm kun je dit bedrag gebruiken om de maandlasten te verlagen!

Lees snel onze blogs voor meer informatie over private lease en de voordelen van private lease bij Zijm!

Voor andere vragen, kun je altijd contact met ons opnemen.