0

Geen producten in je winkelmand.

Onze vernieuwde showroom in Duiven!

Gepubliceerd op door Romy van Geffen

Op vrijdag 6 september zijn wij gestart met de verbouwing van onze showroom in de vestiging Duiven. En nu, eind november, is het einde in zicht. In de tussentijd is er behoorlijk wat veranderd. Zo ligt er een nieuwe vloer in de showroom, is al het meubilair vervangen en hebben onze verkoopadviseurs en service- en magazijnmedewerkers een nieuwe werkplek gekregen. Daarnaast is ook de werkplaats onder handen genomen en is deze uitgebreid.

Kom je ook langs? Wij zijn trots op het eindresultaat en willen dit graag met jullie delen. Kom daarom gerust eens langs en bewonder onze vernieuwde showroom.

Sales- en servicedealer voor SEAT, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens

Op onze vestiging in Duiven zijn wij officieel sales- én servicedealer voor SEAT, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Wij verkopen hier zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Ook voeren wij onderhoud uit volgens fabrieksvoorschrift voor deze merken.

Service dealer voor ŠKODA

Naast sales-en servicedealer voor SEAT, Volkswagen en Volkswagen bedrijfswagens zijn wij in Duiven ook service dealer van het merk ŠKODA. Plan dus gerust je volgende onderhoud of werkplaatsafspraak voor je ŠKODA in bij Zijm in Duiven.

 

Vind je het leuk om de ontwikkelingen van de verbouwing te zien? Hier hebben we wat impressies – zowel oude als nieuwe foto’s.

Dit is hoe de showroom er voorheen uit zag:

Dit is de vernieuwde showroom: 

Adresgegevens en informatie over de openingstijden vind je hier.