Bedrijfswagens
Zijm Nieuws Private lease SEAT – waarom een SEAT private leasen?

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Private lease SEAT – waarom een SEAT private leasen?

Gepubliceerd op door Romy van Geffen

Private lease SEAT is bedoeld voor particulieren die zekerheid willen. Je wordt geen eigenaar van de auto, maar rijdt voor een vast maandbedrag in een splinternieuwe SEAT! Je sluit een contract af voor een bepaalde tijd waarin een maandbedrag staat dat inclusief belasting en verzekering is. Met private lease bij Zijm hoef je alleen de brandstof zelf te regelen. Handig, toch?

1 januari - 30 april 2020

Voordelig een SEAT private leasen

Kies voor SEAT private lease en rijdt snel weg in jouw nieuwe SEAT, voor een scherpe all-in prijs. Je hoeft alleen de brandstof nog maar te betalen!

Bekijk de actie
Image

Kies direct jouw favoriete SEAT!

Een vast maandbedrag

Wij bepalen het vaste maandtarief voor jou aan de hand van een calculatie met een verwacht kilometrage. Private lease SEAT biedt scherpe maandtarieven die altijd inclusief de volgende onderdelen zijn:

De voordelen van private lease SEAT:

We hebben al een aantal voordelen benoemd, maar er zijn er nog meer!

Wist je dat…..

  • Je jouw favoriete SEAT compleet kunt samenstellen en jij bepaalt voor hoe lang je in de gloednieuwe SEAT rijdt;
  • Je geen schadevrije jaren hoeft te hebben;
  • Je het leasecontract bij Zijm kosteloos en vroegtijdig kunt beëindigen als je niet meer aan de verplichtingen kunt voldoen door bepaalde omstandigheden. Denk aan: ontslag of een scheiding;
  • Wij een officiële merkdealer zijn en aangesloten zijn bij Keurmerk Private Lease.

Nieuwsgierig naar onze modellen?

Toch nog meer weten over private lease? Dat kan! Wij hebben de meest gestelde vragen over private lease op een rij gezet. Is private lease duur? Is het voordeliger dan kopen? Hoe wordt private lease berekend? Wanneer kan ik overgaan tot private lease? Al deze vragen beantwoorden wij hier.

Wil je weten hoeveel jouw huidige auto waard is?

 
SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private
Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar en € 500 eigen risico. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Voorwaarden zijn hier te vinden.