0

Geen producten in je winkelmand.

De Golf 8: vanaf 14 januari te bestellen. Wees de eerste!

Gepubliceerd op door Romy van Geffen

Het is zo ver! De datum om de Golf 8 – als één van de eerste – te bestellen, is bekend. Dinsdag 14 januari is de grote dag. Hopelijk ben jij net zo enthousiast als ons! De nieuwe Golf is namelijk meer Golf dan ooit. Wat ons betreft scoort Volkswagen opnieuw met de hoogste standaard Golf. Wil jij de eerste zijn om te bestellen? Dat kan!

 

Offerte aanvragen

 

 
 
 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Golf 8?

Volkswagen komt voor de Golf 8 met innovatieve technologieën….

 

 

Innovatieve lichttechnologie

 

Met de innovatieve LED matrix-technologie maken de koplampen het mogelijk altijd met groot licht te rijden. Dit zorgt voor een toenemende veiligheid voor zowel jou als je tegenligger. 

Car2X-technologie

 

Nieuwe innovaties van de Golf 8 worden mogelijk gemaakt met behulp van Car2X-technologie.

 

Leuk weetje: De nieuwe Golf is de eerste Volkswagen die af-fabriek deze innovatieve technologie heeft. 

 

Vanaf dinsdag 14 januari is de Golf 8 te bestellen. Dan zijn dus ook de prijzen bekend. Als je een offerte aanvraagt, stellen wij je zo snel mogelijk op de hoogte en nemen wij contact met je op.

Wist je dat…..?

  • Op de neus prijkt niet alleen het nieuwe Volkswagen logo, ook komt Volkswagen met nieuwe namen voor de Golf 8. De bekende Trendline, Comfortline en Highline verdwijnen. Dat wordt nu Golf, Life en Style.
  • Later komen ook de GTI, GTD, R en eHybrid plug-in hybride.
  • De Golf 8 krijgt twee schermen. Het instrumentenbord van de nieuwe Golf is volledig digitaal. Het loopt door in het dashboard via een tweede scherm dat het infotainmentsysteem bedient.
  • Van de populaire Golf zijn in totaal al meer dan 35 miljoen exemplaren gebouwd – sinds de introductie van de eerste generatie Golf, zo’n 45 jaar geleden.
  • Volkswagen komt met maar liefst vijf (!) hybrideversies. De nieuwe eTSI mild-hybride komt in drie verschillende DSG-automaatversies en koppelt de geliefde 1.0 en 1.5 TSI benzinemotoren aan 48V-technologie. Volgend jaar zomer komt de Golf 8 ook als eHybrid plug-in hybride met 150 kW/204 pk of als extra sterke GTE met 180 kW/245 pk.
  • Ondersteunend rijden met de stuurassistent. De nieuwe Golf komt een stap dichter bij de volledig zelfrijdende auto. Zodra de auto merkt dat de bestuurder niet meer actief stuurt, zal hij na enkele waarschuwingen ingrijpen. Hij stuurt, geeft gas en remt af bij snelheden tot 210 km/u.

Enthousiast geworden van de Golf 8? Snappen we, dat zijn wij ook!