Bedrijfswagens
Zenna Nieuws Rijles in een Audi Q2, bij rijschool Westeraam een normale zaak

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Rijles in een Audi Q2, bij rijschool Westeraam een normale zaak

Gepubliceerd op door Romy van Geffen

Je zou er niet snel aan denken, maar rijles in een Audi Q2 heeft zo zijn voordelen. De Q2 is compact, heeft een hoge zit én heeft een vrij korte draaicirkel. Allemaal redenen waarom rijschool Westeraam heeft gekozen voor Audi’s Q2. Allemaal parelwitte Audi’s Q2.

 

Audi als eerste lesauto

Rijschool Westeraam was al jaren gewend aan de luxe van het lesgeven in een Audi. De rijschool heeft 20 jaar ervaring in de rijschoolwereld en is begonnen met Audi. De Audi A4 was hun eerste lesauto, waar ze met veel plezier in les hebben gegeven. Daarna kozen ze voor een Audi A3 – de liefde voor Audi zette zich dus voort. Ondanks dat besloten ze toch een keer de overstap te maken naar een ander merk, maar dat voelde meteen als een stapje terug.

Audi liefhebber

De rijschool is enorm aan het groeien en de tijd is aangebroken om (meer) nieuwe lesauto’s aan te schaffen. Als Audi liefhebber was de keuze voor Audi dan ook niet moeilijk. De liefde voor Audi bleef altijd bestaan en de rijschool ging terug naar hun vertrouwde merk Audi. Na een proefrit met de Audi Q2 waren de rijschoolhouders dan ook meteen om. De Q2 heeft hun hart gestolen. Dit model auto is voor zowel de instructeurs als voor de leerlingen een ideale auto qua ruimte en overzicht. En, niet onbelangrijk, de Q2 ziet er ook nog eens modern en stijlvol uit. Om verliefd op te worden!

Zenna een vertrouwd adres

Maar waar koop je nu zo’n mooie Audi Q2? De keuze van rijschool Westeraam ging al snel uit naar Audi Zenna. “De lesauto’s waren vroeger al in onderhoud bij Zenna. Zenna is voor ons dan ook een vertrouwd adres. Richard (verkoopmanager Audi, red.) was meedenkend en klantvriendelijk. Het is niet alleen maar verkopen, maar hij denkt écht met je mee”, aldus rijschool Westeraam.

De Q2 moet zich in de praktijk nog bewijzen als perfecte lesauto, maar rijschool Westeraam was met de proefrit al heel enthousiast. En zoals de eigenaren van rijschool Westeraam zeggen: “Audi is ons nummer 1 automerk! Dat was vroeger zo en dat is nog steeds zo 👍🏽”.

Meer weten over de Audi Q2?

Ook rijden in een nieuwe Q2, net als de rij instructeurs en leerlingen?