Bedrijfswagens
Zijm Nieuws SEAT Mii electric: beschikbaar voor proefritten

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

SEAT Mii electric: beschikbaar voor proefritten

Gepubliceerd op door Romy van Geffen

 • 100% elektrische SEAT Mii electric
 • Gecombineerd rijbereik 260 km*, maximale range in de stad zelfs 358 km!
 • Beschikbaar voor proefritten
 • De 100% elektrische SEAT Mii electric
 • Gecombineerd rijbereik 260 km*, maximale range in de stad zelfs 358 km
 • Standaard inclusief 6 jaar onderhoud, 4 jaar garantie en 8 jaar garantie op batterijen

De SEAT Mii gaat met ingang van 2020 uitsluitend elektrisch verder. Na acht jaar trouwe dienst heeft SEAT de productie van de benzine-uitvoeringen van de Mii beëindigd en luidt de Mii electric de start van een nieuw, elektrisch tijdperk voor SEAT in. Voor degenen die niet kunnen wachten op deze 100% elektrische (stads)auto, is er nu – als één van de eerste in Nederland – een mogelijkheid voor proefrijden! Zo heb je alvast een goed beeld van wat de SEAT Mii electric allemaal in zich heeft.

Duurzaam en rap alternatief voor in de stad

Met een gecombineerd rijbereik van 260 kilometer*, en zelfs maximaal 358 kilometer uitsluitend bij gebruik in de stad, is de Mii electric het perfecte alternatief voor een praktische, duurzame en compacte stadsauto. De elektrische SEAT wordt aangedreven door een krachtige elektromotor (61 kW/83 pk, 210 Nm) en een 36,8 kWh sterk lithium-ion accupakket. Die combinatie maakt de Mii electric niet alleen emissievrij, maar ook nog eens snel en wendbaar. De acceleratie van 0-50 km/u vergt slechts 3,9 seconden, waarmee hij rap de stad doorkruist. Met een top van 130 km/u voelt de Mii electric zich echter ook prima thuis op de snelweg.

Elektrisch rijden bereikbaar

Dankzij zijn gecombineerde range van maximaal 260 kilometer* en aantrekkelijk lage gebruikskosten maakt de Mii electric elektrisch rijden bereikbaar. Zo wordt hij standaard geleverd inclusief 6 jaar onderhoud en APK**, 4 jaar fabrieksgarantie en liefst 8 jaar garantie op het batterijpakket.

SEAT’s trendy elektrische stadsauto is inmiddels te bestellen vanaf € 23.400 voor de compleet uitgeruste Mii electric; de extra luxe Mii electric Plus is er vanaf € 24.900.

Standaard is de Mii electric uitgerust met:

 • 5 inch kleurenscherm met Smartphone Integration
 • Radio met 2 speakers
 • Sportstoelen vóór
 • Automatisch airconditioning
 • 14 inch stalen velgen met wieldoppen
 • Rijstrookbehoudassistent
 • Neerklapbare achterbank
 • Verkeersbordherkenning
 • Digitale radio ontvangst (DAB+)
 • Snellaad aansluiting (40kW)
 • Mobile Online Services

Het rijgemak van de SEAT Mii electric ervaren? Dat kan!

Luxe of luxer

De Mii electric biedt mogelijkheden zónder keuzestress. Er zijn twee luxe uitvoeringen, drie optiepakketten en vijf frisse carrosseriekleuren, waarvan er meerdere beschikbaar zijn in combinatie met een zwart dak en zwarte buitenspiegels. In de basis is de Mii electric al rijk uitgerust, met bijvoorbeeld elektrisch bedienbare ramen vóór, automatische airconditioning, rijstrookbehoudassistent, SEAT CONNECT online services, verkeersbordenherkenning en een DAB+ radio met 5-inch kleurenscherm. Ook is iedere Mii electric standaard voorzien van een snellaadaansluiting (DC 40 kW) en een laadkabel (mode 3 voor laadpaal).

De Mii electric Plus biedt nog meer luxe features, zoals een licht- en regensensor, multifunctioneel lederen stuurwiel, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, verwarmbare sportstoelen en een verwarmbare voorruit. Van buiten onderscheidt de Plus zich door 16 inch lichtmetalen velgen, donker getinte ramen achter en LED-dagrijverlichting met coming/leaving home functie. Binnenin vallen de zwarte dakhemel en exclusieve bekleding met witte stiksels direct op.

 

Extra’s t.o.v. de Mii electric:

 • Radio met 6 (!) speakers
 • Automatische airconditioning
 • 16 inch lichtmetalen velgen
 • Donkergetinte ramen achter
 • Zwarte dakhemel
 • Multifunctioneel stuurwiel in leder
 • Versnellingspook in leder
 • Verwarmbare sportstoelen vóór
 • Licht- en regensensor
 • Winter Pack (mistlampen vóór met coming home- en leaving home functie)

 

Al enthousiast geworden van de SEAT Mii electric?

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.